Pareri

La Piteşti au făcut tumbe. La Arad au protestat azi. Ca oamenii mari. Aşa-i că nu vă place?

Va mai aduceţi aminte de micuţa din fotografie, cea care la Piteşti anul trecut în aprilie făcea tumbe în fata Vioricăi Dăncilă şi a penalilor PSD? Ce le-a mai plăcut imaginea ăstora tembeli care s-au simţit mai importanţi decât sunt. Au chemat elevii în curtea şcolii, au fost puşi să le ofere flori ciumpalacilor ce frecau un Iphone de ultimă generaţie în mâna şi tare bine s-au simţit.

Vorbesc de ăştia de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cei care au organizat aceste manifestări în curtea şcolii unde n-au existat scrupule privind pupincurismul juvenil. Mi-au adus aminte de „spectacolele” făcute de Partidul Comunist Român pe vremea lui Ceauşescu.

Dar să vedem ce s-a întâmplat azi la Arad. Mai exact în faţa Primăriei din Lipova. Aici urmau să ajungă analfabeta „Veo” şi echipa ei şi totul trebuia să fie ca la carte. Organizarea făcută într-un mod ireproşabil, scobitori, pită cu sare, pupături de mâini, ovaţii behăite. Numai că nişte elevi de la un liceu din localitate le-a dat planurile peste cap. Circa 40 de elevi au ieşit în întâmpinarea Veoricăi şi au protestat folosind pancarte cu mesaje precum “Ne-am săturat de corupţie şi prostie, vrem o altă Românie” sau “Deşteaptă-te române şi ieşi la vot. 26 mai”, scrie aradon.ro.

Foto: Bihon.ro

„Behăitorii” supremi au înnebunit la vederea acestui incident neplăcut şi au cerut socoteală conducerii liceului. Nu ştiu dacă elevii au fost acuzaţi că sunt plătiţi de vreun partid politic pentru a protesta dar nu mare mi-ar fi mirarea. Ăştia pesedişti sunt obişnuiţi cu pupături de dosuri, cu steguleţe roşii, cu tumbe în curtea şcolii şi ovaţii pro.

Aşa-i că nu v-a plăcut contrastul?