National

Episod „negru” şi la Galaţi! Dragnea a fost evacuat pe uşa din spate a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Eu cred că băieţii ăştia din PSD îşi fac singuri anticampanie umblând cu traista prin ţara şi încercând a minţi populimea adusă forţat cu autocarele din zona rurală. Astăzi, liderii PSD au fost la Galaţi pentru a le vinde gogoşi şi ăstora aşa cum au încercat cu toţi moldovenii strânşi din crâşmele rurale.

Ei au vrut 30.000

Deşi sperau să strângă circa 30.000 de ciumpalaci, pesediştii din Galaţi, Vaslui şi Vrancea abia au strâns 10-12.000 de oameni. Autocarele cu care au venit în Galaţi au fost înconjurate de circa 5.000 de protestatari anti PSD care au strigat la unison „Jos mafia PSD”, „Ciuma roşie” „Moldova nu vă vrea!” şi alte lozinci anti PSD.

Liderii PSD pe usa din dos

La sfârşitul mitingului, datorită faptului că protestatarii antipesedişti erau din ce în ce mai mulţi, liderii pesedişti au ieşit pe uşa din spate a Casei de Cultură. Autocarele cu simpatizanţi au fost oprite în trafic şi cei care venise la miting au fost îndelung huiduiţi de miile de gălăţeni prezenţi voluntar pe străzi.

Un alt miting, un alt eşec al partidului de penali care încearcă să-şi facă campanie electorală însă mai mult îşi bagă beţe-n roate decât să se ajute. Pe scenă au luat cuvântul Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Dan Nica, Rovana Plumb și Carmen Avram. Ei au ţinut să menţioneze faptul că preşedintele ţării şi-a trimis slugile să-i încurce mitingurile din Moldova.

Mai jos aveţi imagini de la protestul de astăzi de la Galaţi şi eu personal nu pot decât să-i felicit şi pe aceştia aşa cum de felicitat au fost şi ieşenii ieşiţi alaltăieri în Piaţa Unirii.