National

„Nu mai vreau beţivi” spune Dragnea Penalul. Asta vizavi de tembeliunea ce trebuie „încărcată” în autocarele deja închiriate.

S-a hotărât penalul suprem să facă show la Iaşi, mâine de la 15.00. Dragnea fierbe, planifică şi dă ordine clare. Fiecare primărie pesedistă să aibă închiriat minim un autocar. De data asta Dragnea nu e interesat doar de numărul autocarelor închiriate. Nici doar de numărul proştilor urcaţi în el ci şi de „calitatea” tăntălăilor. Cei aduşi cu un sandwich şi o apă plată. S-a interzis categoria de „beţiv ordinar” care se putea manipula uşor şi s-a trasat ideea cooptării unor „oameni buni” pentru a fi prezenţi la Iaşi.

După filmările din aprilie, cele surprinse la mitingul PSD hulit de ieşenii ieşiţi la contramanifestaţie, alea în care s-a zărit doar spuma analfabetă şi cu aburi de alcool în cap încercând să facă „galerie” ciumei roşii aciuată în Teatrul „Luceafărul”, ăsta vrea să ocolească astfel de imagini negative. Cu siguranţă îi va fi greu pentru că doar acel tip de tembel accepta „cooptarea”.

Numărul de participanţi dorit de Dragnea? „Doar” 40.000. Omul poate visa şi poate face asta mai ales după ce trage ceva pe nas.

Pe facebook ieşenii s-au organizat într-o contramanifestaţie ce vrea să dovedească faptul că Iaşul nu e „roşu”.

„Dragnea şi PSD au anunţat că vor să organizeze un miting de 40.000 de persoane la Iaşi, chiar în ziua summit-ului UE de la Sibiu. Probabil, Dragnea vrea să îşi ia revanşa pentru faptul că în urmă cu două săptămâni a fost huiduit şi apostrofat de câteva sute de oameni.

Pe 9 Mai, începând cu ora 15:00, ne strângem în Piaţa Unirii din Iaşi să arătăm că Iaşul nu e roşu, Iaşul nu e PSD, şi că Iaşi merită mai mult decât PSD! România merită mai mult decât PSD!”