Pareri

Piţi voia ca nişte constructori să asfalteze toată Prelungirea Bradului cu doar 7% din suma promisă!

Aşteptări mari pentru rezolvarea străzii Prelungirea Bradului. Cică decopertare, cică licitaţie şi cică nimeni interesat. Chiar ne întrebam dacă nu mai vrea nimeni să muncească în Bacăul ăsta în afară de SSPM.

Nu înţelegeam motivul şi se pare că l-am aflat din postarea consilierului Cristian Ghingheș.

„Deștepții care conduc azi Primăria Bacău se întreabă de ce niciun constructor nu s-a prezentat la licitația pentru reabilitarea străzii Prelungirea Bradului.

Am o foarte simplă și banală explicație pe care o voi îmbrăca într-o-ntrebare: dacă ați conduce o firmă de construcții, v-ați băga la o licitație pentru o stradă care nu are finanțarea asigurată?

În Bugetul local pe anul 2019, poligonul (că stradă nu-i mai poți spune de ceva vreme) Prelungirea Bradului figurează cu fabuloasa alocare financiară de 317.000 lei, adică 7% din valoarea totală estimată de 4,5 milioane lei.”

Păi e fix realitatea eşecului pentru rezolvarea străzii ăsteia. Nu e şi motivul eşecului administraţiei Piţi cumva? Se pare că incompetenţa, ignoranţa şi prostia îi înfundă pe zi ce trece mai mult. Deci ăştia au alocat pentru 2019 suma de 317.000 lei, adică 7% din valoarea lucrării dorite pe strada Prelungirea Bradului şi se aşteptau ca acei constructori ce au nevoie de un câştig în urma muncii depuse să se îmbulzească la uşa „prostului”. Mai pune-ţi pofta-n cui şi mâna la treabă. Bacăul e e pe tobogan şi sper să mai rezistăm încă un an până la dispariţia celui mai incompetent primar.