Local, Pareri

Operaţiunea „Damblaua”. Băieţii de la SOMA strâng de-a valma gunoiul aruncat selectiv! Bravo băieţi!

Operaţiunea „damblaua” s-ar putea spune despre ce am văzut într-un video postat pe facebook ieri. Adică mare tam-tam cu pupături de dos a jurnaliştilor chemaţi să vadă cum inaugurează Piţi pubelele noi. Alea montate în 22 de zone a oraşului, alea în care trebuie să aruncăm selectiv, alea ce ar trebui să ajute la intrarea în normalitate.

După asta, vedem acest video:

Video by Daniel Benchea

După ce-l vedem ne gândim că cineva face muncă de mântuială şi altcineva îşi bate joc. Adică noi încercăm să aruncăm selectiv apoi băieţii de la SOMA vin şi le pun la grămadă. Ajuns gunoiul la groapă, începe din nou sortarea. Alţi bani, altă distracţie. Băcăuanul plăteşte taxele la timp şi ăştia îşi permit. Cu cât bătaia de joc e mai mare cu atât profitul e net superior celor de la RomPrest, nu?

Nu e deajuns că lasă pubelele pline zile întregi şi nu mai ai loc de aruncat un carton, nu e deajuns că nu fac puţină curăţenie în jurul pubelelor şi pleacă ca de la gaura de şobolani, acum vedem că aceste pubele nu-şi au rostul practic. Dar ştie careva cât a costat?

2 thoughts on “Operaţiunea „Damblaua”. Băieţii de la SOMA strâng de-a valma gunoiul aruncat selectiv! Bravo băieţi!

  1. Mare nesimtire!!! Locuiesc in zona si chiar selectam peturile si cartoanele, iar ei…?! Trebuie concediati!!!

Comments are closed.