Pareri

Prelungirea Bradului rămâne cum am stabilit! Praf până în deceniul următor!

În campania electorală din 2016 Piţi s-a „afişat” cu promisiunea asfaltării străzii Prelungirea Bradului. În 2017 a peticit-o de râsul curcilor şi ironiile n-au întârziat să apară pe reţelele de socializare. La sfârşitul anului 2017 era făcută o nouă promisiune de asfaltare a străzii, asta ocupând prima pagină a presei pupincuriste.

Istoria străzii a continuat şi în 2018.

A venit anul 2018 şi nimic nou sub soare, ba mai mult strada s-a deteriorat şi mai mult. În decursul lui 2018 s-a vorbit cumpătat despre asfaltarea străzii la sfârşitul anului la „pachet” cu alte „proiecte”. Am ajuns în 2019 şi sperăm să existe o Prelungirea Bradului „veche şi de demult”, să uităm cât ne-am rupt maşinile pe ea.

N-a fost să fie aşa. Au început ăştia decopertarea într-o bătaie de joc de toată „frumuseţea” acum 2 luni. A rămas doar praful în urma ei şi s-a făcut, cică, licitaţie. Una pentru care se „livrau” 4,5 milioane de lei plus TVA, pentru realizarea unei investiții complexe, care include înlocuirea rețelei de alimentare cu apă și branșamente cu cămine de apometre gata echipate și sigilarea aparatelor de măsură, realizarea unui colector de canalizare nou, la o adâncime mai mare decât cea actuală și racorduri de cu cămine individuale, răsuflători de gaze pe conducta de alimentare cu gaze.

A venit cineva?

N-a venit nimeni să-l bage-n seamă pe Piţi. Cum naiba să mai vină vreo firmă când tu dai TOTUL „căpuşei” înfiinţate să pape bani pe „directe”? Când îţi „arde” maţul ceri licitaţie? Pune sesepiştii meseriaşi şi pricepuţi la toate să asfalteze strada, că numai ei ţi-au rămas în „curte”.

Cum rămâne?

Aşadar, dragi băcăuani, Piţi iese din administraţie cu aceeaşi stradă Prelungirea Bradului praf! Rămâne pentru la anul poate pentru „zvâcul” din campania pentru „locale”.