Pareri

Piţi s-a învăţat cu bătaia ca săracul cu pâinea goală! Zi tristă pentru incompetent!

Cică a fost un proiect mediatizat pe reţelele de socializare. Cică s-a făcut un zid împotriva „hăcuirii”. Cică mai suntem şi oameni normali şi care dorim verde nu bâlci. Tembeliunea cu un picior de plecare spre Pro România m-a menţionat şi astăzi în „gloata” blogerilor ce îl critică vehement. Amice, crezi că trăieşti într-un paradis pesedist în care nimeni nu te deranjează de ruşine să nu-ţi păteze imaginea? Greşit!

„Pompierii” de pe facebook au fost şi astăzi la datorie prin campania făcută şi mulţumim opoziţiei formate din consilierii PNL, independentul Ghinghes, Dragoş Ştefan (hopa, n-am crezut că o să-şi mai revină vreodată!) şi Dumitru Irofte (PMP).

Proiectul care viza hăcuirea parcului Cancicov a mai căzut la datorie încă o dată. Credeţi că piţiponcul se linişteşte? Nu! Şi Dragnea va reveni la „muiurile” de la Iaşi precum incompetentul la vaselină. Că dacă nu-l doare fiind „alunecos”, începe să-i placă. Mai are un an la dispoziţie până să facă praf tot Bacăul. O să rezistăm şi o să ne facem o cruce mare când va ieşi pe uşa din dos Primăriei. Sper să ne adunăm toţi băcăuanii să-l fugărim cu nişte ouă clocite.

După o şedinţă maraton a CL, după ce aproximativ 40 de băcăuani au participat la ea susţinând că proiectul cu „bube” nu trebuie votat, avem o zi fericită. Piti îşi plange-n pumni prin casă şi încearcă să gândească planul de atac pentru următoarea şedinţă în care va introduce proiectul pe ordinea de zi.

Piti, faina chestie că te preocupă activitatea mea. Un ghimpe în plus în oraşul ăsta nu poate decât să ajute la a ne reveni din haosul produs de #schimb.

Du-te Piti, du-teeeee!