Pareri

Când te duci după „fentă”, te transformi din idiot în „idioată”! SensUnic.com!

Când te duci după fentă, înseamnă că ai de câştigat. Fentă, în mintea unor tembeli e fix altceva decât anunţurile de 19.000 lei din presa locală. Alea care tot n-au salvat hârtia igienică de 5 oameni trimişi la curăţat cartofi.

Când eşti într-o umbră continuă şi nu-ţi mai trec prin minte măcar, vremurile bune din era de curând apusă. Când nici măcar un prost nu ţi-a cumpărat un ceai de 5$. Deşi îl tot cerşeşti pe blog ţinând şapca pe dos şi pixul de-andoaselea scriind inepţii de-ţi trebuiesc 10 distonocalme să poţi linişti inima. Atunci trânteşti toate cele în momentul în care băcăuaniI aplaudau la scenă deschisă rezultatul votului din şedinţa CL. Aia în care „vedetă” a fost „salvarea Parcului Cancicov”.

Că te citesc câţiva ştrengari ce au insomnii după ceva tras pe nas. Plus niscaiva prieteni cu vodca proastă băută seară pe balcon. Probabil şi nişte dudui ce au şters geamurile de Paşte şi le-au sărit în ochi „fenta”. Articolele de gen se citesc involuntar. Doar simţind respiraţia puturoasă a unui autor ce nu-şi mai regăseşte gloria de altădată.

Sper ca USR în caz că vor prelua administraţia locală, să nu mai pompeze financiar spre hârtia igienică intrată în colaps. Să nu mai hrănească nişte papagali comunişti ce ar trebui să meargă la muncă. Sper, deşi cică speranţa e deja negativism.

Că-i Hriban, că-i Viziteu, îmi doresc să nu pună umărul prin puterea lor la „salvarea unor tembeli”. Fix de „fenta” degringoladei în care se afla pupincuriştii ciumei roşii.

Vă mulţumesc anticipat.

One thought on “Când te duci după „fentă”, te transformi din idiot în „idioată”! SensUnic.com!

  1. Toate articolele lui sunt cu fenta. Pentru mine este interesant cum incerca sa rastalmaceasca ce nu ii convine.

Comments are closed.