Pareri

Piţi dă „replay” la hăcuirea Parcului Cancicov! 800mp ajung în posesia a 15 caşcarabete. Să fie bâlci!

În momentul de faţă comună Ciugud din judeţul Alba a atras fonduri de 27 milioane euro! Dacă mă uit pe suma preconizată de tembelul din fruntea administraţiei Bacăului văd suma de 3,5 milioane lei, adică circa 700.000 euro. Ăsta îşi şterge mucii pe la Mesagerul Fm în odele pupincuriste şi n-are habar de proiectele europene, cele care pot aduce bunăstare „comunei” Bacău.

A realizat 3 semafoare şi un sens giratoriu în 3 ani dar îi lipseşte din tolba „realizărilor” personale hăcuirea parcului Cancicov. A trâmbiţat acum un an cu cele 35 de caşcarabete care s-au transformat în 27 şi mai apoi să fie „lămurit” după supunerea la vot a proiectului. Vrea să aducă la bugetul local mai mulţi bani şi tembelul n-are habar de investiţii locale care să le aducă. Încearcă deschiderea a 15 caşcarabete în Cancicov, din nou.

Merge spre Pro România aşa că îl doare la bască dacă băcăuanii spun „pas” PSD-ului la europarlamentare într-o mai mare măsură de când s-a „proptit” în idioţenia asta. Mă gândesc că sunt nişte oameni mai sănătoşi la creier decât ăsta prin Consiliul Local şi mă refer aici la acei consilieri PSD din CL. Mă gândesc că e un moment propice de a ieşi din sfera „blamaţilor” pesedişti la votul de mâine din şedinţa CL. Mă gândesc la „oamenii” PNL-ului că pot ieşi din blamările cetăţenilor băcăuani privind opoziţia făcută „la braţ” cu pesediştii. Mă gândesc că ALDE e oricum invizibilă la Bacău şi că PMP chiar că nu există. 80% dintre băcăuani vor ca parcul Cancicov să rămână aşa cum e, unul de recreere în puţinul timp liber rămas lor, fapt care ar trebui să conteze în votul de mâine al ăstora.

Dacă e un nebun care n-are viziune şi n-are ca scop decât plata unor „facturi” mai vechi pentru campania electorală din 2016 să ştiţi că-l puteţi lăsa singur-singurel. Cu voi vorbesc, cu ăştia de sunteţi consilieri prin CL. Ăştia de spuneţi că va pasă, ăştia care mai aveţi puţin bun simţ privind „tocarea” spaţiului verde din municipiu.

Piţi taie copaci în Bacău cu o medie anuală de peste 300 de arbori şi cred că e deajuns. Care „nebun” de-al tău ţi-a cerut băi incompetentule să aduci alte caşcarabete cu îngheţată, ciubuc, suc, floricele sau alte acareturi prin parcul ăsta? Ai făcut o întâlnire publică la care să chemi toţi cetăţenii băcăuani şi să le ceri părerea? Sau poate că mintea ta îţi „fată” doar inteligenţă.

Piţi e într-o gaură neagră cum n-a fost vreun alt primar al Bacăului şi se întoarce cu dosul la critica băcăuanului de rând. Fix asta trebuie făcut la alegerile europarlamentare vizavi de partidele din administraţia băcăuană în caz că tembelul reuşeşte să le impună consilierilor locali votul pozitiv.

Tembelule, ocupă-te de Bacău nu de terenurile „verzi” oferite şmecherilor de oraş. Lasă-ne şi du-te! Fă asta repede până nu duci oraşul ăsta în gaura din care n-o vor putea scoate nici 2 generaţii de acum încolo!

Mâine la 10.00 se hotărăşte soarta parcului. Din nou! Dacă poţi şi dacă-ţi pasă vino alături de noi la Centru de Afaceri!

Evenimentul, aici!