Pareri

Dragnea a refuzat o m*ie nouă la Bacău. O vrea tot pe aia veche de la Iaşi! Pe 9 mai!

După ce şi-a luat porţia de „muiuri” la Iaşi, acolo unde fanfara a încercat în zadar să acopere vocea protestatarilor, ăsta s-a gândit că mai vrea încă o dată. Deşi s-a auzit că penalul se gândise la o întâlnire plus miting în „tarlaua” unei slugi perfecte. Clar în persoana lui Benea, dar pare că s-a răzgândit.

A fost prea bună imaginea din capitala Moldovei şi cică organizaţiile judeţene a PSD-ului au „cerut” asta. Adică fix de Ziua Europei, 9 mai, ăştia din judeţul Iaşi au hotărât să mai facă un drum cu autocarele pline cu proşti. Unde? La mitingul de la oraş.

Penalul a confirmat pentru Mediafax că va participa la acest miting. Mă gândesc acum ce farmec şi ce scop ar avea un alt miting la câteva zile distanţă în aceeaşi locaţie în care ai venit pe uşa din faţă şi ai ieşit pe uşa din dos. Probabil că cineva din echipa lui vrea să-l „saboteze”. Sau poţi confirma că eşti tembelul perfect pentru a distruge şi mai mult imaginea PSD-ului.

Aşadar a refuzat Bacăul pentru un alt miting la Iaşi. Urmează Giurgiu, Teleorman şi Dâmboviţa. Hai cu „muiurile” pentru penal!