Pareri

Romanii au in frigidere cu 77kg mai multa carne decat in 2016! Lunar!

Mai au putin si pesedistii vor anunta ca au fost primii pe luna. Zau asa! Zi de zi au astia niste cifre senzationale de te fac sa te mai uiti inca o data-n portofel poate ti-a plasat PSD niste bani in plus si n-ai simtit.

Ca neica nimeni Benea n-are habar despre rolul europarlamentarului si plaseaza autostrazile Moldovei la „impinge tava” spre Bruxelles vedem deja, poate-poate va reusi sa-i imbuibeze pe vreo cativa. Cu banerele platite de populime desigur. Ca fac centuri la profil de autostrada si podete la profil de pod stim. Ca au scos Romania din noroaie si si l-au adus inapoi ploile stim.

Dar nu stie nimeni ca de cand cu guvernarea PSD romanii mananca mai multa carne. De pui. Ca porcul are pesta. Cu 77 de kilograme mai mult in ultimii 3 ani. Lunar. N-a auzit nimeni din ciuma rosie de fetita din Vaslui care nu si-a dorit decat niste carne cu piure de cartofi. Visul ei a fost o farama de carne. I-au dat astia 77 de kilograme ca sa se sature.

Daca in 2016 te holbai la o punga de tacamuri si te scobeai in buzunare, in 2017 iti permiti cu 77 de kilograme mai mult. De pulpe. E incredibila increderea acordata alora alesi in 2016. Cine a avut incredere a avut de castigat, cine n-a avut a plecat in tari straine.

Noroc ca acces la postarile astora idioti nu au toti analfabetii sau daca au nu reusesc sa citeasca. Noroc ca prostiile astora sunt mai degraba „hrana” celor ce pot delimita adevarul de minciuna.

Bagati alea 77 de kilograme de carne in frigider si iesiti la vot. Flamanzi ca-n 2016.