Gandul lui Balan

Neglijența în serviciu. Doar un exemplu! Iordache, tu ai copii? Sā-ți trāiascā!

Un patron de club a blocat ieșirile de urgențā ale incintei, probabil pentru a mai amplasa niște canapele și mese în plus. Tot el a folosit la amenajarea interioarā a localului, materiale ieftine, ușor combustibile și de o calitate îndoielnicā, probabil pentru a investi cât mai puțin spre a câștiga cât mai mult. În cazul unui dezastru, șmecheriile astea se vor numi juridic, NEGLIJENȚĀ ÎN SERVICIU.
Dezastrul s-a produs și s-a numit.

Niște inspectori de la ISU care ar fi trebuit sā închidā acel club deoarece nu deținea toate avizele necesare și nu respecta sub nicio formā scenariile de salvare și intervenție la incendiul, au închis ochii din motive numai de ei știute și au permis funcționarea localului. Aceastā complicitate se numește în termeni juridici, NEGLIJENȚĀ ÎN SERVICIU
în cazul unui incendiu care ar fi declanșat iadul pe pāmânt. Iadul acela s-a produs într-un sfârșit de octombrie și se numește #COLECTIV.

Niște artificieri dornici sā-și termine treaba rapid, au montat la plesnealā niște dispozitive pirotehnice pentru evenimente și spectacole, taman pe stâlpii lambrisați în lemn, în imediata apropiere a panourilor de buret fonoabsorbant care nu era nici mācar ignifug. O astfel de improvizație se numește în termeni juridici NEGLIJENȚĀ ÎN SERVICIU, pentru cā bāieții āstia n-au fācut altceva decât sā aprindā vāpaia. Iar vāpaia asta s-a numit #COLECTIV.
Domnul deputat Iordache s-a luptat din rāsputeri pentru a-i face pe plac lui Dragnea și a dezincriminat NEGLIJENȚA ÎN SERVICIU, motivând în mod fals o cerințā a CCR.
Domnule deputat Iordache, aveți copii? Sā vā trāiascā! 64 de familii din România care meritā mai mult, nu-i mai au. Au murit arși de vii, din vina nimānui! Sā vā fie rușine! 
ACUM NE VOR VOTUL. Haideți sā-i neglijām și noi!