Pareri

Cum se distrează cei din orașe bine gospodărite.

Te apucă un strop de invidie când vezi ce au orașele astea mici dar care au oameni mari și dornici să facă ceva bun pentru comunitatea care l-a ales în funcție.

Băcăuanii iau cu asalt boscheții din Gherăiești unde încearcă a fugi de betoanele urbei. Nu ai de unde cumpăra o apa plată, nu ai parte de nici un agrement în afara a ceea ce aduci de acasă.

Și înjur din nou incompetenții administrației comunei Bacău citind ce scrie presa din municipiul aflat la doar 45 km distanță…

Prima zi de Paște a fost una foarte frumoasă iar romașcanii au profitat din plin de acest lucru. Lacul și rațele – hidrobiciclete au fost atracțiile cele mai dorite de către cei care au vizitat Parcul Municipal în prima zi de Paște.

La fel de vizitată a fost și minigrădina zoologică. Copiii s-au jucat în parcul de joacă modernizat iar zona de fitness a fost vizitată doar de câțiva dintre cei care au dorit să elimine drobul și friptura de miel din corp.

Cei prezenți au remarcat curățenia, un lac cu o apă limpede, mini grădina zoologică pregătită și curățată, parcul de joacă pentru copii pregătit, la fel și zona de fitness, bărcile și hidrobicicletele reparate și bine întreținute.

Parcul Municipal Roman se numără printre cele mai frumoase parcuri din România.