Pareri

A murit un gay! Ei şi ce?

A murit un gay! Nu a murit un om, un bărbat, un renumit şi talentat designer, ci un gay. „Ei şi ce? Bine că s-a dus! Un bolnav.” În doar câteva ore de la tragicul accident în care şi-a pierdut dramatic viaţa Răzvan Ciobanu, au curs în spaţiul public virtual, mii de postari jalnice, mizerabile, lipsite de orice urmă de bun simţ şi oooo, daaa, de compasiune creştină. Ştiu că sunt o rebelă şi atipică din multe puncte de vedere, aşa că refuz să accept limitări şi atitudini care nu au nici o legătură cu spiritul cristic.

Să mă iertaţi, nu judec pe nimeni pentru ce gândeşte, ce crede, ce spune sau scrie. Doar observ. Şi mărturisesc: mă ia cu o frică imensă, cu o teamă grozavă faţă de toţi aceia care au postat cruci, iconiţe, urări creştine, ouă roşii, flori şi alte bibiluri chicioase pe toate reţelele de socializare şi care nu s-au sfiit – tot ei! – Să arunce cu ocară, cu judecăţi, cu înjurături şi murdării, asupra unui om, asupra unui român, asupra unui suflet care aparţine lui Dumezeu – aşa se presupune! Îmi este atât de milă de cei care în „micimea” lor nu au înţeles că în „ceruri” toţi suntem egali. Nici unul nu-i altfel acolo! Şi atunci? Vai, despre ce vorbim aici?

Drum în LUMINA Răzvan Ciobanu! Nu te-am cunoscut în plan terestru, fizic, dar îţi pot atinge sufletul cu blândeţe şi vreau să te pot proteja aşa cum şi cât pot eu de haznaua publică care se revarsă acum asupra ta. Ştiu că sunt mulţi oameni care cred ca şi mine că nu am venit pe pământ ca să emitem judecaţi şi să dăm ură în jur. Le mulţumesc celor care vor citi aceste rânduri pentru că poate vor înţelege ca şi mine prin ce dramă trece România acum. Se numeşte drama urii! Cică de morţi, numai de bine – spun vorbele strămoşilor!

Şi uite aşa, nici nu a înviat bine Fiul Omului, că l-am şi răstignit înapoi pe cruce! Bună treabă!

One thought on “A murit un gay! Ei şi ce?

Comments are closed.