Evenimente

„O oră pentru cartierul Bistriţa Lac” şi cetăţeni cu spirit civic. Felicitări iniţiatorilor!

Nest Hub a creat un eveniment pentru astăzi, unul care viza participarea cetăţenilor din cartierul Bistriţa Lac la curăţenia din faţa blocului fiecăruia începând cu orele 17,30. O ieşire voluntară ce trebuia să aibă ca „obiect de activitate” un loc mai curat în jurul locuinţei fiecăruia, o ieşire ce anunţa premii care vor consta într-o plachetă cu” Cea mai frumoasă scară de bloc din cartierul Bistrița Lac”.

Pentru acest lucru, organizatorii vor da mâine o tură de cartier pentru nominalizările necesare, apoi vor supune la vot. Dacă cineva a ieşit astăzi la campania iniţiată de Nest Hub şi vor să dea de veste pentru „verificarea” locului sunt rugaţi să trimită fotografiile pe link.

Astfel de activităţi sunt tot mai dese şi mă bucur că mai există şi astfel de oameni care pun mâna şi fac ceva util în urbea în care trăiesc, socializarea în astfel de situaţii e cam uitată în ultimii ani în detrimentul celei făcute pe facebook şi totuşi începem usor-usor să ne maturizăm în ceea ce priveşte voluntariatul. Mai ales că e făcut în interesul nostru, al tuturor. Personal apreciez gestul celor de la Nest Hub şi nu fac parte din corul „haterilor” ce au condamnat această acţiune. Aşadar mâine aşteptăm şi câştigătorul pentru a-l face cunoscut.

Mai jos aveţi o galerie foto cu ceea ce s-a întâmplat azi într-una din zonele cartierului.