Local

S-a inaugurat parcarea Aeroportului. Urmează buda, uşa de la intrare şi treptele de la ghişeu.

S-a inaugurat parcarea Aeroportului „George Enescu”, cea care are o capacitate de 258 de locuri. Clar e un lucru bun şi absolut necesar celor ce călătoresc cu avionul, zona arătând în sfârşit aşa cum ar fi trebuit de mult timp. Ceea ce ne place la inaugurarea parcării sunt alte lucruri.

Ăştia ar fi în stare să facă inaugurări separate pentru pistă, una separată pentru parcare, una pentru noul turn de control, una pentru strada Aeroportului, una pentru buda renovată din incinta Aeroportului şamd.

Benea e prezentat ca fostul preşedinte al CJ, Sova ca fost ministru al Transporturilor. Băi tembelilor, nu puteţi să vă prezentaţi ca fiind ceea ce sunteţi? Senator sau deputat e o meserie ruşinoasă la ora actuală? Nu ştiu de ce nu îl prezentaţi pe Piţi ca fost deputat PSD şi vă bateţi joc de el să-l numiţi primarul Bacăului. Zău.

Foto by Ziarul de Bacau

„Fiul satului”, popularul Pocovnicu, cel care s-a orientat bine în orice administraţie locală, e cel responsabil cu investiţiile la Aeroport. Ăsta e ca-n clipul din „Las Fierbinţi”, ăla care trebuie să ştie a semna acte, Benea fiind tăticul ideilor inovatoare, fiind astfel pe drept numit „neobositul luptător” al realizărilor din judeţ.

Benea a declarat o chestie fină, una care ar fi greu înţeleasă de prostimea pesedistă ce-l vrea la Bruxelles, anume că „Este un drum celebru, am discutat cu patru primari ai Bacăului despre el, doar cu Cosmin Necula s-a putut rezolva. Prima dată, proiectul a fost pus pe masa Primăriei Bacău în 2009, dar cei care au mințit că fac centura ne-au ținut de vorbă 7 ani, ca să nu facă strada Aeroportului”.

Cum ar veni că Piţi are merite depline pentru parcarea realizată. Probabil că măcar dungile trase puteau fi „atribuite” vicelui Ştefan, acesta având experienţă în trasarea lor pe la Autogară. Şi totuşi Benea Tăticul l-a uns cu miere pe Piţi, ultima „ungere” înainte de „împungerea” politică. Dacă tot a fost ăsta singurul cu care s-a putut realiza ceva în oraş, aşteptăm că Tăticul să-l nominalizeze la viitoarele alegeri locale.

Dacă Benea n-a vorbit şi de Centură sau autostrăzi, de Bruxelles şi de Europarlamentare, de Insulă şi de cât de mut merită România, a fost o conferinţă de presă plictisitoare. Eu zic că merită o preinaugurare a Insulei, ăia au zgâriat ceva pământ pe acolo şi le-ar sta bine aşezaţi în linie şi frecându-şi mâinile toată şleahta asta de ciumaţi. Dar ceva cu public se poate? Ceva la care să-i chemaţi şi pe băcăuani, aşa cu sânge în venă cum te ştim Benea. Nu? Din teama ăstuia de la Tele 1 Bacău, ăsta plătit de PNL să te muştruluiască zi de zi? Hai că-mi plac ironiile tale şi o conferinţă a lui Benea doar cu presa aleasă de el şi fără ceva din opoziţie parcă nu-i gustos.

În final trebuie să recunosc că parcarea e ok şi e în sfârşit realizată. Poate aveţi grijă şi la ce taximetrişti staţionează pe acolo, nu de alta dar auzim iar clienţii nemulţumiţi de şmecherii care cer 100 de lei pentru o cursă de 1 kilometru.

Foto by Gafiuc N.