National

La Iaşi e dezastru pentru PSD! Dragnea şi gaşca face întâlnire şi la Bacău? Pe Centură s-o faci penalule!

După episodul de la Craiova unde Vasilescu a reuşit să aducă toată spuma retarzilor din rural, se pare că vizitele „conducătorului iubit” Dragnea, penal în acelaşi timp, nu mai are parte de linişte la mitingurile organizate de PSD în teritoriu.

Dragnea a mers la Suceava, la Dumbrăveni, într-un loc unde nu trebuia să se audă musca. Și vrăbiile în zbor trebuiau să strige, trecând pe acolo, „Dragnea, președinte!” N-a fost aşa pentru că două incidente au avut loc cu tot cu securitatea impusă de partid. Tânărul cu jachetă galbenă, înconjurat de sute de PSD-iști – trebuie să ai niște nervi tari, ca înconjurat de sute de PSD-iști să faci așa ceva – i-a spus „Nu dau mâna cu hoții!”. Nici mai mult, nici mai puțin. Putea să spună, „Domnule, nu dau mâna!”… Nu, a spus „Nu dau mâna cu hoții!”. Iar celălalt – „Ce-am făcut noi?” (întrebarea pusă de Liviu Dragnea) – a răspuns, din sală, „Nimic!”. Și s-au și speriat ăia din jur.

A continuat prost la Botoşani unde clica ciumei a ieşit câteva minute în spatele Casei de Cultură, acolo unde erau adunaţi nişte analfabeţi adunaţi de primăriile din jur, evitând vreun discurs făcut în faţa Casei de Cultură aşa cum era programat, din cauză că botoşănenii îi aşteptau pe aceştia cu înjurături şi ouă roşii.

Azi a fost maximul scos de românii ce îşi dau seama de hoţiile pesediştilor. La Iaşi s-au adus din comunele limitrofe câteva „bucăţi coate goale”, ordin de la partid şi pus în aplicare de primăriile pesediste în faţa Teatrului „Luceafărul”. Liderii PSD s-au baricadat în clădirea teatrului, discursurile fiind transmise prin megafoane mulţimii de afară. Că doar n-au fost aduşi pentru a le vorbi în faţă. Diferenţă majoră între mulţimea adusă şi comandată de PSD şi mulţimea adunată acolo protestând după ce pe facebook au apărut tot felul de ironii legate de vizitele tovarăşului penal.

Un tânăr dintr-o comună ieşeana s-a bucurat că a fost adus moca cu trenul de PSD la Iaşi şi că s-a putut alătura protestatarilor ce scandau împotriva lui Dragnea. A profitat de acest lucru şi se bucură că poate merge şi înapoi tot moca. Plus 50 lei de buzunar. Asta înseamnă să fii un „nimic” important şi să ţi-o iei pe turta ta.

Aşadar n-a fost „simfonia” aşteptată de agramată, penal şi gaşca ce îşi plimbă funduleţele prin ţară. A fost haos şi vor urma alte întâlniri la care românii îşi vor face apariţia, românii care nu-s chemaţi pe-un mic şi-o bere. Îl aşteptăm şi la Bacău, aici va avea opoziţie solidă şi nu va putea păşi pe scările Casei de Cultură la braţ cu Benea aşa cum „şmenarul” local a făcut-o la Craiova. Ba mai mult, poate organiza întâlnirea cu retarzii chemaţi fix pe şantierul Centurii, prin vreun sit arheologic.