Evenimente

S-a deschis primul Mega Image din Bacău!

Prezent pe piața românească încă din 1995, cu 685 de magazine la activ, parte a grupului Ahold Delhaize, Mega Image nu este doar un simplu supermarket. E mai mult de atât.

Intrat cu forțe proaspete în Moldova cu un magazin dechis ieri, 18 Aprilie în Dărmănești și astăzi, 19 Aprilie în Bacău, Mega Image a surprins clienții încă de la prima oră a deschiderii.
Cele 5800 de produse de pe rafturi, dintre care 800 sunt produse marcă proprie Delhaize, Mega Image este cel mai inovator retailer din România.

Magazinul a fost aglomerat de la primele ore ale dimineții

Deși aglomerat, angajații au făcut față și au reușit să împlinească cerințele fiecărui client, Mega Image adaptându-se cu brio acestora. Băcăuanii au fost întâmpinați cu o farfurie cu salată preparată pe loc, și cu un stand de degustare a anumitor produse proprie marca ”Gusturi Românești”

Prepararea salatelor pentru întâmpinarea clienților.

Mega Image deține un anumit număr de produse marcă proprie, precum cele ce se află sub brand-urile DELHAIZE, 365 Essential sau Gusturi Românești. 23% din vânzări sunt reprezentate de produsele Delhaize. În fiecare marți, un comitet are sarcina de a degusta produsele care trebuie să intre pe rafturile magazinelor.

Linte boabe, produs marcă proprie Delhaize
Ton în sos, produs marcă proprie Delhaize

Capitolele la care excelează Mega Image în ceea ce privește calitatea produselor marcă proprie sunt reprezentate de ciocolata belgiană adevărată, cea mai bună bere belgiană și vinurile franțuzești, 250 la număr, cât și prin prospețimea produselor pe care le au spre vânzare. O altă idee este interesantă este faptul că alimentele din brand-ul Gusturi Românești, care se află în curs de expirare, sunt donate către cei nevoiași.

Ciocolata belgiană adevărată, un capitol la care brandul Delhaize excelează

Cardul de fidelitate Connect este mai mult decât un simplu card. Spre exemplu, posesorul unui astfel de card primește oferte bazate pe istoricul cumpărăturilor sale. Fiecare ofertă este unică pentru fiecare cumpărător în parte.

Magazinul situat pe Calea Mărășești 104, pe locul fostului Restaurant ”Curcanul de Aur”, acoperă o suprafață de 350 mp. Delhaize mai are în plan să deschidă încă 4 magazine în Bacău, unul dintre ele în cadrul Complexului Comercial ”Adal”

-10% reducere la orice cumpărătură până pe 23 aprilie

De asemenea, clienții pot plasa și comenzi on-line pe www.mega-image.ro, cu livrare la domiciliu!