Pareri

Tovarăşul Benea elogiat precum Ceauşescu de echipa de propagandă a PSD-ului?

Câţi dintre voi mai ţineţi minte Telejurnalul TVR de până’n ’89? Câţi dintre voi aţi urmărit „ştirile” anilor de comunism în care „neobositul conducător”, „fiul ţării”, „neobositul luptător” şi „artizan al principalelor realizări” erau textele cele mai folosite în ale „pupincurelii” vizavi de Ceauşescu? Puţini, aşa-i?

Ăştia trecuţi de 45 de ani ştiu bine asta şi mai ales ăstora vreau să le arăt o fotografie. Cea de mai jos. Citiţi textul cu atenţie şi spuneţi-mi dacă mi se pare doar mie că Benea pare elogiat precum dictatorul împuşcat în ’89.

Ne întoarcem în anii ăia sau e doar o şleahtă de pupincurişti actuali care n-au decât limbă aspră în loc de creier? Textul e scris de „echipa” de propagandă a jucătorului PSD cu numărul 8 pe tricou şi e identic cu acele texte scrise pentru „conducătorul nostru iubit”.

Diferenţa e că românii de azi pot discerne prostia de normalitate. Pe banerele tartorului şef se menţionează că s-au investit 142 milioane euro pentru Centura Bacăului. Zău? Eu ştiu de doar 90 milioane lei pentru anul ăsta, adică vreo 20 milioane euro. Nu-i minciuna asta cu picioare scurte? Să-i lăsăm pe proşti să savureze idioţeniile echipei lui Benea şi a PSD-ului ciumat. Noi gândim şi mergem la vot!