Pareri

SSPM a avut la dispoziţie 6 luni pentru dărâmarea OZN-ului de la Economic. 6 luni!

Directorul SSPM, Nicu Zaharia a declarat în această seară la Radio Easy că pentru dărâmarea giratoriului de la Economic, cel supranumit OZN, a avut propunere din partea Primăriei Bacău ca termen maximal 6 luni! Aţi auzit bine, 6 luni i s-a dat ăstuia că termen pentru dărâmarea giratoriului şi repunerea în funcţiune.

Tot el, viteaz din fire, a declarat mândru că în loc de 6 luni societatea a răspuns că poate face asta în 24 de ore. Parcă şi văd discuţia dintre cele două entităţi:”Bai eşti nebun? 6 luni? Eu fac asta în 24 de ore că sunt cel mai tare din parcare şi în parcare sunt doar eu!”. Primăria:”Vai di mini nene Zaharia, eşti un adevărat constructor şi ai potenţial să faci şi autostrăzi în cazul ăsta. Poţi face minuni dacă dărâmi 3 metri cubi de ciment în 24 de ore. Nici Umbrărescu nu e în stare de aşa minuni!. Hai, apucă-te, zboară către culmile progresului!”.

Suntem nebuni? Nemţii fac 200km de autostradă în 6 luni şi SSPM-ului i se acordă 6 luni pentru dărâmarea a două roabe de ciment din care era făcut giratoriul. Bineînţeles că ăştia au închiriat un utilaj pentru a face acest lucru, subcontractarea lucrărilor e un lucru obişnuit pentru societatea care nu are nici specialişti şi nici utilaje pentru tot felul de lucrări date pe mână de Piţi.

Pentru Insulă aveţi 4 luni la dispoziţie? Ce straniu, mai puţin decât timpul acordat pentru dărâmarea OZN-ului de la Economic.

Şi zici că nu furi curent? De-ar şti ăia de la EON…