Pareri

O nouă taxa locală va ajuta investiţiile locale. Să fii prost şi să n-ai minte aş putea spune.

Că administraţia PSD nu mai are bani pentru investiţiile locale începute în forţă e bine ştiut şi priceput de oamenii care mai citesc printre rânduri presa, nu aia locală care nu prezintă astfel de realităţi, dar agonia ăstora scăldându-se în lipsa banilor e bine cunoscută de ceva vreme.

După ce au aruncat în stânga şi în dreapta cu bani pe tot felul de prostii, acum s-a golit visteria pentru proiectele mai importante. Şi ce s-a gândit Piţi? La alte taxe locale introduse printr-o hotărâre de CL. Nu m-aş fi gândit însă la tipul taxei şi mai ales la ce „aşteptări” se pretinde aceasta. Ăştia vor să ajute investiţiile locale cu nouă taxa locală iniţiată de piţiponc.

Să vă explic. E campanie electorală şi independenţii ca dealtfel şi partidele au nevoie de acele măsuţe/corturi amplasate pentru propagandă, cele pe care le vedem amplasate în diferite zone ale municipiului. Astea sunt ţintă pentru a aduna bani în plus la buget, bani ce sunt necesari pentru investiţiile locale după cum explică Piţi în motivaţia proiectului. Bun. Corturile trebuie să aibă maxim 5mp şi se taxează cu 300lei/lunar bani ce vor intra în buget.

Chestia ilogică, hilară şi comică e că incompetentul preconizează o sumă frumuşică ce se va aduna în bugetul local, sumă ce va ajuta investiţiile locale. Ghiciţi cât? Fix 30.000 lei. Deci ăştia 30.000 lei ajută investiţiile locale care sunt în realitate aproape de ZERO. Cum să îţi pui baza pe nici 7.000 de euro în ceea ce priveşte investiţiile din municipiu când, dacă am socoti cât au costat banerele idioate pesediste pe care sunt texte cu investiţii de zeci de milioane de euro costă probabil mai mult? Zău aşa, nu cred că banerele cu tolomacul Benea au costat sub 30.000 lei. Poate că investiţia în sine or fi aceste banere că într-un municipiu cu 175.000 de locuitori, suma asta nu ajunge nici pentru hârtia igienică din toaletele publice închise pe timpul iernii şi deschise doar vara 8 ore pe zi.

Halal idioţenie…