National

Realitatea în care trăim pe banerele din Timişoara!

Imaginea cu acest baner nu e din Bacău. Nu. E dintr-un oraş unde investiţiile nu înseamnă 3 semafoare şi un sens giratoriu, e din oraşul unde avariile şi societatea de servicii publice nu există, din oraşul unde există contract de deszăpezire iarna nu vara şi unde nu există mochete în loc de spaţii verzi.

Fotografia e surprinsă pe un bloc din Timişoara, oraş ce nu-l are la comandă pe Piţi şi Benea, unde primarul şi viceprimarul nu fac caterincă pe facebook şi unde asfaltările nu se fac prin bălţile străzilor.

Moldova nu are nici un metru de autostrada. PSD vinde gogosi!

În Timişoara proştii nu inaugurează autostrăzi neîncepute şi nu-s ridicaţi la rang de senatori. În sfârşit apar banerele cu mesaje din realitatea României de azi nu din virtualul realizărilor pesediste din ultimele 2 luni. Mesajul ar putea fi completat cu „te vrea sărac şi prost” ca să poţi fi „cumpărat” cu o pungă cu alimente ce o aduce „iepuraşul PSD”.

Nu se ştie ce formaţiune politică a amplasat aceste banere dar e bine că mai vedem şi altceva decât idioţeniile cu „România te vrea patrihot” al ciumei roşii.