National

Poşta Română a primit 200.000 euro de la PSD pentru distribuirea propagandei. Interzis pentru PNL şi USR-PLUS!

Poşta Română distribuie în toată ţara pliantele ciumei roşii şi deja ştim despre această „afacere” de partid a societăţii ce are acţionar majoritar statul român. Având acces la pensionarii amarâţi din toată ţara în momentul când le duc pensia, postaşii trebuie să le livreze şi materialul propagandistic făcut pentru alegerile Europarlamentare.

Afacerea asta a costat 200.000 euro PSD-ul, bani ce au fost deja livraţi Poştei Române după declaraţiile oficialilor din conducerea societăţii. Din cei 80 de milioane de euro primiţi de PSD din bugetul de stat, ăştia 200 de mii sunt de-o acadea.

Poşta Română afirmă că s-au trimis oferte tuturor partidelor politice pentru ditribuirea materialelor propagandistice în timp ce PNL şi USR-PLUS se plâng că Poşta Română a refuzat distribuirea pliantelor partidelor.

Deputatul PNL, Gigel Stirbu: „Începând din această dimineață, toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD.

Nu au voie să vorbească despre asta, dar interesant este faptul că tipul care m-a sunat, mi-a spus că pe zona lui doar 3 pensionari sunt pro PSD iar restul nu-i mai deschid ușa dacă face asta. Cică denigrează PNL la greu, iar poștașii nu vor să le ducă.”

USR-PLUS: „Poșta Română, la comanda PSD, a refuzat să trimită pliantele Alianței 2020 USR PLUS în județul Giurgiu.
Nu ne pot opri oricât vor încerca.

Membri, simpatizanti si voluntari ce au luat la pas judetul Giurgiu

Astfel, peste 200 de persoane au participat astăzi în judeţul Giurgiu la distribuirea pliantelor din uşă în uşa pentru că Poşta Română este condusă de PSD şi împiedica orice mesaj venit din afara partidului.

„Suntem peste 200 de oameni, candidații Alianței, membrii USR și PLUS alături de voluntari și vom lua la pas fiecare sat din județ. Vom merge din scară de bloc în scară de bloc, din casă în casă și din om în om și vom distribui pliantul cu candidații și obiectivele Alianței 2020 USR PLUS. Vom vorbi cu oamenii din Giurgiu și le vom arăta că nu sunt abandonați și nu vor fi lăsați în urmă.
Le vom arăta că avem cea mai bună listă de candidați și cel mai bun plan pentru România în Europa.
Giurgiu, venim!”