Urban Bacau Info

Ştiri care încă nu s-au întâmplat.

Dacă nu-i Avram, e Sebi. Sebi Şufariu. Dacă-i o zi ploioasă şi ai muncit în ziua ta liberă, dacă n-ai chef nici de tv nici de o bere cu băieţii, dacă nimic nu prevesteşte a-ţi descreţi fruntea, primeşti o notificare de-a băieţilor. Una care vine de pe facebook, acolo unde ne destrăbălăm noi cu administraţia asta de doi lei şi care umblă mai mult pe tocuri la inaugurările unor dezastre ce nu-s decât desenate pe planşă. Citeşti textul postarii şi brusc înţelegi că n-a fost o zi nasoală, dimpotrivă, noroc de „bula” asta în care mă aflu şi mai ales, noroc că nu-s în „bula” tembelilor ce merg la Bruxelles pentru autostrăzile din Moldova. Mergi pentru buzunarul tău idiotule! La Craiova, la mitingul PSD, ai mers tot pentru autostrăzile din Moldova?

Să revenim. Când citeşti textele lui Sebi, îţi trece şi de deochi. Să lecturăm…

Municipalitatea băcăuană a câştigat recent un premiu important cu ocazia ultimei întruniri a Asociaţiei Primăriilor din România. Este vorba de trofeul „Feisbuciştii anului”, distincţie atribuită în mod egal domnilor Cosmin Necula şi Dragoş Ştefan. Argumentaţia organizatorilor a fost rostită de preşedintele Comisiei, pre numele său de iniţiale D.B.:

-Au fost de departe cei mai buni. Rar am văzut în cariera mea o colaborare atât de reuşită, când unul se pozează printre utilaje, celălalt pune repede poze pe Facebook. Când unul pune poze, celălalt mai trage o dublă. Iată de ce noi îi consideram un model. Tinerii au de la cine învăţa. Trebuie spus însă că domnul Ştefan se află într-un uşor avans faţă de domnul Cosmin Necula, ceea ce a şi stârnit, din câte am înţeles, ceva animozităţi. Pentru binele comunităţii îi somăm să revină la sentimente mai bune pentru că există suficient spaţiu în online pentru amândoi.

Text preluat de la Sebi Sufariu