Pareri

Piţi a activat „Bacăul Curat”. A văruit copacii ce n-a reusit să-i taie!

S-a activat programul „Bacăul Curat”. Faină chestie mai ales când Piţi conduce operaţiunea asta cu bidineaua în mână şi văruind copacii pe care nu a reuşit să-i taie. Impresionantă acţiune, deşi nu-i electorală aşa cum scriu unii pentru că din punct de vedere electoral, incompetentul poate să inventeze apa şi nu mai câştigă Primăria în vecii vecilor.

Comparaţia cu Boc o poţi face la investiţiile pe care le aşteaptă Clujul anul ăsta nu la două fotografii în care cei doi ţin o bidinea în mână. Boc are într-o mână bidineaua şi în cealaltă conduce o administraţie perfectă la Cluj, Piţi are doar bidineaua într-o mână, în cealaltă nu ţine nimic de 3 ani. Ne-am dat seama că nu poate şi nu-i iubit de cine trebuie aşa că poate face pasul mai rapid către Pro România, o altă vizuină ce îi poate oferi şansa de care nu mai poate avea parte la PSD Bacău.

Băcăuanii au aplaudat gestul lui Piţi şi au spus că întradevar îl văd pe primar acolo unde îi stă cel mai bine. Cică n-a vrut presa la acţiune dar culmea e că au apărut fotografiile în presa de care se „ferea”, fapt ce-l face un „pierzător” continuu.

N-a înţeles că prezenţa lui nu poate ajuta imaginii negative formate în aceşti 3 ani şi îşi face tot felul de strategii de la marşuri pentru viaţă până la prezenţa lui pe „şantierele” cu bidinele. Îşi doreşte un Bacău curat în condiţiile în care am avut două crize de gunoi, avem un număr insufient de lucrători la spaţii verzi, avem zone ale oraşului ce par adevărate gropi de gunoi şi străzi ce n-au văzut o mătură de ani buni.

Succes „maestre” în activitatea de „bidinagiu”! Tare fain îţi stă! Un blogaraş ce te adoră. 🙂