Pareri

Ce s-a mai întamplat cu mocheta din Piața Centrală? N-o sa îți vină să crezi cum s-au risipit 20.000 de lei!

În Noiembrie 2018 site-utile de știri locale, naționale și internaționale vuiau asupra unei soluții a primarului Bacăului, Cosmin Necula, în privința gazonului de la Piața Centrală.

„Cei de la Spații Verzi, care au întins mocheta, spun că e doar un experiment, pe un trotuar unde nici un alt tip de gazon nu a rezistat din cauza traficului rutier. 

Gazonul artificial, prins cu cleme, nu are nevoie de îngrijiri și de udat. 

De altfel, și faptul că în zona respectivă mașinile Primăriei ajungeau destul de greu ca să irige gazonul a atîrnat în balanță la luarea deciziei amplasării acestui covor artificial. 

Gazonul artificial are o grosime de 2 cm și este ignifug, ceea ce înseamnă că va putea adăposti fără probleme mucuri de țigară, fără să ia foc.”

Asta declarau site-urile de știri în Noiembrie 2018. O fană a site-ului ne-a trimis pe grupul de Facebook câteva fotografii cu locul actual în care se află mocheta, pe care primăria a plătit 20.000 de lei noi:

Culmea, tot la Piața Centrală se află acum mocheta.

Ce părere aveți despre acest așa-zis „experiment” al Primarului împreună cu cei de la Spații Verzi? Considerați că a meritat să cheltuiască bani de la buget pe o mochetă?