Pareri

Benea promitea acum un an heliport la SJU. Ce s-a întâmplat? Nimic!

Suprafaţa? 2.287 mp. Cost? 13,4 milioane lei. Obiectiv? Heliport la Spitalul Judeţean Bacău. Data publicării în presa pupincuristă? Fix acum un an. Cam aşa se scria despre asta în 9 aprilie 2018.

„Consiliul Județean Bacău va depune un proiect de modernizare a Unității de Primiri Urgențe (UPU) pe Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale a Programului Operațional Regional.

Investiția va costa 13,4 milioane de lei, din care 9 milioane de lei vor acoperi lucrările de construcții. Studiul de fezabilitate este realizat, indicatorii au fost aprobați, mai rămâne să fie obținută finanțarea.

Suma atrasă din fonduri europene va fi folosită pentru extinderea și dotarea UPU, construirea unui heliport și modernizarea instalațiilor și utilităților generale.

Suprafața construită aferentă intervențiilor este de 2.287 mp.”

Ce s-a întâmplat? Nimic. De fapt nu s-a întâmplat nimic cu niciuna din „realizările” de carton expuse în presa propagandistică şi au sperat că va impresiona artistic populimea ce nu prea mai avea încredere în PSD la acea vreme. Între timp băcăuanii s-au cam săturat de tot de ciuma roşie şi nu mai aşteaptă heliportul promis. Ei aşteaptă ziua votului!