Pareri

Să fii ghimpe să contezi. M-am făcut băiat mare? Hai mă că nu-s mai negru decât dracu’.

Nişte chestii ciudate ce apar zilele astea legate de blogăraşul ce scrie pe site. Adică eu. Adică un ghimpe ce e în al 7-lea an de existenţă şi acum apar sentimentele de „dragoste” vizavi de critica mea făcută aici. Astea-s părerile mele şi cu asta basta, am tot repetat lucrul ăsta de-a lungul anilor şi mereu sper să mă fac înţeles.

Oamenii politici cu sânge roşu transmit terţelor părţi, prieteni de-ai mei, că nu vor să participe la nici o acţiune dacă eu apar pe acolo. 🙂
Atât de important a devenit blogăraşul de cartier încât directori de şcoală şi primari de comune refuză a participa la acţiunile unor prieteni ce n-au dealtfel nici o preocupare în ale politicii? S-a ajuns până acolo încât pui condiţii ca Nordist Băcăuan să nu fie prezent la manifestarea X sau Z? Waw! Băi băieţi, mă simt flatat de faptul ăsta şi vă mulţumesc că îmi urmăriţi mâzgălelile personale, dar bărbaţi fiind mă gândeam că puteţi înfrunta un neica nimeni şi nu daţi bir cu fugiţii. Unuia dintre ăştia doi oameni importanţi trebuie să-i explic că nu-s userist ci doar un cetăţean care poate avea o opinie vizavi de politică şi asta nu trebuie să fie ciumată doar pentru că directorii de şcoli se cred zei.

Tot ăstuia trebuie să-i explic că eu nu fac parte din presa băcăuană ci doar din ghimpii uscaţi de vântul a 7 ani de incompetenţă în ale administraţiei, fapt ce nu-l împiedică să-şi etaleze dorinţa de a face un lucru benefic pentru copiii a 4 şcoli. Acţiunile campaniilor Vreau să ajut, (nume şi idee născută din căpşorul meu) au fost departe de politica de orice culoare, au fost doar pentru oamenii care au nevoie de o mână întinsă şi n-au avut loc asocieri cu nici un partid politic deşi am avut parte de sprijin imens din partea acestora.

Trebuie să acceptaţi dragilor că nu toate blogurile şi site-urile se deschid cu un popup ilustrând „realizările PSD-ului” şi cu o Românie care merită mai mult atât timp cât ăsta e întreţinut pe persoana fizică şi plătit deasemenea din buzunarul meu.

Îmi critic copilul când consider că trebuie, o critic pe mama dacă nu e ceva în regulă, o critic pe soţie dacă nu-i masa pusă la timp. Băi oameni buni, ăştia care sunteţi deranjaţi, e dreptul meu la opinie şi mă bucur că am crescut în „ochii” voştri. Fără buget, fără pupături şi fără relaţii.

Să vrei a te plimba pe stradă şi să nu-ţi doreşti a mă întâlni, e lucru mare, asta dovedeşte că nu-s doar un număr în secţia de vot şi contez pentru voi. Că nu mă rezum doar la o sticlă de ulei şi îmi pun creierul în funcţiune când vine vorba de promisiuni făcute în sufrageria apartamentului e doar un dezavantaj pentru voi. Eu sunt pe PLUS!:)

Hai, v-am pupat şi poate m-am făcut înţeles.