Pareri

PSD face copy/paste comunicatelor de presă ale CE şi le pun la categoria „realizărilor” partidului.

Ce mai face PSD cu textele propagandei mincinoase? Le aruncă peste gard cu ajutorul Poştei Române într-un contract pe care populimea nu-l poate vedea, nu are acces la detaliile ce ţin de cifre şi peste care gard se află pensionarul păcălit recent că i-a fost mărită pensia când de fapt ea a fost recalculată.

În ziarul propagandistic sunt tipărite cu litere de-o şchioapă minciuni ce nu mai sunt înghiţite nici de pesediştii „curaţi”. Mai nou vedem ce realizare au ăştia în materie de alimente sănătoase pentru copii noştri. Pe scurt e un copy/paste dintr-un comunicat al Comisiei Europene ce anunţa aceste măsuri ce au fost luate la Bruxelles.

Ce au făcut ăştia ciumaţi? Au copiat textul din comunicat şi l-au băgat în ziarul propagandistic menţionând că ei au făcut asta şi că PNL-ul a fost împotriva alimentaţiei sănătoase a copiilor români. Penibil, aberant şi idiot tipul cu ideea asta. Priviţi cele două fotografii de mai jos pentru a vă lămuri de „realizările” ciumei.

Să pui în ziar că vei face ceea ce deja se face este un truc ieftin. Știi că ceva vine oricum, așa că zici în mod nesimțit că e ideea ta.

Astfel, PSD face ceea ce spunea un banc despre culmea nesimțirii: să faci pipi la ușa cuiva și să ai tupeu să suni pentru hârtie igienică.