Pareri

S-a stins lumina în Palatul Administrativ. Cosmin Guşă le-a luat banii şi s-a dus! Circul a coborât cortina!

Vineri seara s-a aprins lumina în Palatul Administrativ. Nu că nu s-a mai aprins vreodată dar a fost zi de mare sărbătoare pentru propaganda pesedistă locală. Că nu l-am văzut pe Benea decât frustrat pe facebook, acolo unde a ironizat (că altceva nu ştie) zilnic partidele de opoziţie şi persoanele care criticau administraţia locală, o ştim cu toţii. Individul s-a întreţinut cu prietenii antreprenori, cu anturajul ce bate mingea pe la sală, cu Audi Q8 nou achiziţionat, ăla vechi făcându-l cadou unui amic de la SJU, şi cam atât. Plictiseală.

Şi s-a gândit că e unul Guşă care e falimentat cu trustul de la care a plecat Rareş Bogdan, milos fiind din fire şi având banii ce se cuvin pe linie de partid filialei PSD Bacău, fiind şi postul Paştelui, o faptă bună nu strică. Când România vrea mai mult, îl vrea pe tartorul Benea în lumina reflectoarelor. Şi vine Realitatea Tv cu aşa zisa caravană a politichii româneşti să-şi facă o nouă ediţie cu suflu de reeditare a ceea ce a fost „Cântarea României” fix în Palatul Administrativ renovat în proporţie de 50%. De restul de 50% se va ocupa CJ după alegeri.

Invitaţii de vază ai emisiunii e Benea şi Sova, ăsta care e prezentat peste tot ca fiind „fostul ministru al transporturilor”. Nu-l pot prezenta într-un mod mai serios? „Fostul ministru al telecomunicaţiilor” ce ar fi avut? În fine, ieftin şi de proastă calitate. În piesa de teatru de la Administrativ vine personajul care îndrăgeşte sticla în ultima vreme, părerea mea fiind identică cu a lui despre politică. Cum ar veni că suntem chit. Benea nu face doar ciclism şi jogging cu antreprenorul ce mănâncă economie pe pâine ci merge la braţ până-n pânzele albe. Pesediştii au vrut să aducă în prim plan societatea civilă la emisiunea ăstora de sunt în criză financiară şi au nimerit dej’tu fix pe Grigoriu. În afaceri s-a priceput şi se pricepe, nimic de zis atât timp cât a reuşit însă când comută pe butonul cu politică, se face praf şi se descompune.

După clipul prezentat de Guşă cu băcăuanii din stradă ce au criticat administraţia pesedistă locală, Benea a început să atingă temperatura de fierbere şi a dat uşor în bâlbe. Noroc cu Fenechiu, penelistul invitat de asemenea la emisiune că i-a adus aminte de Centura inaugurată de tovarăşul pesedist cu câţiva ani în urmă pe vremea guvernării Ponta, altfel Benea era setat pe critica adusă fostei administraţii locale şi fostei guvernări. N-a omis să explice că Dragnea e primul lider pesedist ce trimite la Bruxelles primii doi moldoveni pe lista de europarlamentare, fără să specifice că în Bacău nu s-a realizat nimic în ultimii 12 ani fix sub conducerea pesedistă a CJ.

Ansamblul Busuiocul a fost nelipsit de la întâlnirea sponsorizată pe bani frumoşi de băieţii buni şi care au dat-o bine în afaceri, tocmai că tatăl maestrului e şi iubitor de PSD şi tatăl şefului spionilor români de la Bucureşti. A fost în familie şi a fost doar dezolant. S-au tăvălit singuri în penibil şi mă bucur că au avut iniţiativa asta. Mai ales că au făcut-o pe banii lor.

Guşă, băiat deştept, le-a luat banii şi s-a dus. Şi-a băgat cucu-n Centura ăstora de afirmau că au făcut-o deja când ea e doar la stadiul de simplă decopertare şi nici măcar nu au finalizat exproprierile. Circul a fost ieftin pentru noi şi nimic altceva decât tradiţionala propagandă ciumată roşiatică cu invitaţi din cercul prieteniilor durabile, tip Duracell. 🙂