Gandul lui Balan

Tanti Sofia.

În țara cu mii de pensionari speciali deveniți peste noapte bugetari de lux, statul neparalel a identificat o soroșistā care profita de pe urma trudei nației române, cālāuzitā cu pricepere pe potecile ce duc spre periferia Europei cātre porțile Bizanțului, de conducātori dublu P. Adicā patrihoți și penali.

Ei bine, cum spuneam, avara fārā scrupule pe numele ei de Sofia Cițoran în etate de 83 de ani, domiciliatā în satul Leurda, județul Gorj, dupā ce cā era fericita beneficiarā a unei pensii CAP de 35 de lei pentru cā chipurile ar fi muncit la vaci vreo 40 de ani, a avut tupeul de a se angaja cu un sfert de normā ca femeie de serviciu la grādinița din comuna Leurda pentru uriașa sumā de 440 de lei pe lunā, prejudiciind astfel bugetul de stat. Pentru suma asta, bātrânica de 83 de ani ar fi robotit vreo 2-3 ore pe zi.
Numai vighilența cāțeilor ce slujesc liniștea și siguranța materialā a politicienilor dublu P, a dus la demascarea hidrei și concedierea ei pe loc.

Plinā de satisfacția datoriei împlinite, tovarāșa Marcela Mrejeru, vicepreședinte PSD Gorj a declarat din postura de proaspāt Inspector general al ISJ Gorj cā:
„Bātrâna avea vârsta expiratā și nu mai putea sā lucreze. În plus de asta, nu a declarat cā are și calitatea de pensionarā.”
Nenorocirea este cā în țara asta sunt zeci de mii de tanti Sofia, pe care politicienii dublu P îi ucid cu nesimțirea și tupeul lor, ca apoi sā-i condamne la supraviețuire.

Bravos, români, fiți patrioți! România meritā mai mult!