Ultimă Oră

Șeful IPJ Bacău la un pas de demitere! Vizită din partea Corpului de Control al Poliţiei Române!

Șeful IPJ Bacău, cms. şef Vasile Oprişan, este verificat de corpul de control al Poliţiei Române, după ce a făcut o declaraţie considerată scandaloasă în timpul unui interviu dat la postul de radio Mesagerul FM.

Potrivit Urban Bacau Info, Vasile Oprişan a spus că „femeile care primesc o palmă din partea soţilor exagerează atunci când sună la 112 şi nu ar trebui să-i deranjeze pe poliţişti în miez de noapte, deoarece pot aştepta şi până dimineaţa”.

În urma acestei declaraţii, şeful Poliţiei Române a decis să trimită Corpul de Control la IPJ Bacău, pentru verificări.

Cms. şef. Vasile Oprişan se află la conducerea IPJ Bacău de peste 10 ani. Recent, ministrul de Interne a promis că agresorii vor primi brăţări pentru monitorizare în cazul infracţiunilor de violenţă domestică.

„Referitor la declaraţiile făcute de inspectorul-şef al I.P.J. Bacău, în timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din judeţ, facem următoarele precizări. Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări cu privire la acest aspect, întrucât prevenirea şi combaterea violenţei domestice reprezintă una dintre priorităţile instituţiei noastre. La finalul acestor verificări, vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate şi la măsurile dispuse”, au afirmat oficialii Poliţiei Române într-un comunicat public.

Sursa: Adevarul