Pareri

Chestorul Vasile Oprişan. Un bădăran ce nu dă doi lei pe sexul feminin. Afirmaţii demne de o demisie în regim de urgenţă!

Astăzi s-a întâmplat ceva ce doar Bacăul poate da. Într-o „mahala” în care ciuma roşie a instalat pe funcţiile de conducere toţi dobitocii, te poţi aştepta să-l vezi pe unul zilnic dând cu bâta-n baltă. Nu le e greu pentru că fiind la nivelul de cultură echivalent cu a ţăranului român al secolului 5, atât pot. Pot doar „grohăi” nişte aberaţii demne de #muiepsd.

La orele 13.00, la Radio Mesagerul Fm a fost invitat chestorul şef Vasile Oprişan, cel care are multiple probleme prin urbea noastră şi care e hulit însăşi de subalternii lui. Pe când mă gândeam să dea moderatorul cu mucii de pereţi, hop că o dă Oprişan al nostru.

Ăsta zise la un moment dat: „Femeile care sună la 112 atunci când li se mai scapă vreo palmă la vreo ceartă conjugală exagerează și o astfel de chestiune nu trebuie semnalată poliției în mijlocul nopții, ci “poate aștepta până dimineață”.

Probabil că domnul o altoieşte pe-a dumnealui nevastă cu câteva palme şi a gândit că nu-i cazul să fie reclamat taman la 112. Probabil că domnul a fost crescut într-o familie unde părinţii foloseau metoda toporului şi n-a văzut vreun apel făcut la 112. Probabil că lucrul ăsta nu-l poate „rumega” prea bine. Dar sigur e un lucru extrem de grav să faci o asemenea afirmaţie. Probabil că acest chestor e pus pe bază de competenţă nu de pupincurism în funcţia deţinută şi consideră dumnealui că primele 3 topoare-n cap nu se pun la socoteală.

Femeia trebuie să fie supusă bărbatului nu-i aşa domnule chestor? Şi mai ales, ăştia de la 112 nu se ocupă de astfel de „prostii” sau dacă se ocupă, agenţii care-s în schimb de noapte nu merită să fie deranjaţi de la cafea pentru niscaiva bătaie în familie. Nu! Să-i dea până nu mai suflă şi abia atunci se consideră necesar apelul la 112.

Chestorul ăsta ar trebui să-şi prezinte demisia mâine dimineaţă pentru astfel de declaraţie publică. Sau poate că se unesc vreo 10 mii de femei şi îi urează de bine domnului care nu cântăreşte propoziţia şi se crede pe maidan când îşi dă cu părerea.

Foto: zdbc.ro

2 thoughts on “Chestorul Vasile Oprişan. Un bădăran ce nu dă doi lei pe sexul feminin. Afirmaţii demne de o demisie în regim de urgenţă!

  1. Incredibil! Asta este directia pe care o da el subalternilor? RUSINE si PROSTIE! Propun ca toate femeile din viata lui (inclusiv din subordinea lui) ”sa-i scape cate o palma”! DEMISIA – nu de onoare (ca nu are) ci din cauze de misoginism ! De asta am luptat atat timp? Ca sa vina un functionar platit din banii nostri ca sa ne spuna ca el in loc sa-si faca treaba si sa ne apere, mai bine doarme pana dimineata cand poate se va deplasa sa vada ce-i cu ”cearta conjugală”?

  2. Cum sa deranjezi pe nea politistul in mijlocul noptii?
    Poate doarme, poate munceste la fabrica de bulion etc etc.
    Serviciul se face intre 9 si 17 cu pauzele de rigoare. Noaptea nu se face serviciu doar se incaseaza bani pentru permanenta si atat fara efort fizic sau mental in perioada noptii.
    Iau o caruta de bani si i-au intrecut in nesimtire, lipsa de bun simt, incultura pe fostii militieni.

Comments are closed.