Pareri

Parodia de la Insula de Agrement. Aceiaşi tembeli vânzând alte gogoşi. Ca de 1 aprilie!

Mai marii imbecili ai administraţiei locale plus una bucată ministru ciumat au dat „play” parodiei cu decolmatarea. Episodul 3. Asta e chiar cu noroc cică.

Cât de imbecil să fii, mă întreb aşa văzând imaginile de la faţa locului, cât de idiot să fii zic citind rândurile din presa locală, cea care au împărtăşit impresiile şi declaraţiile zevzecilor? Băi nenorociţilor, băi tembelilor, păi nu eraţi tot voi cu agramata Dăncilă şi Corina Creţu anul trecut fix în acelaşi loc şi fix cu aceleaşi impresii despre munca depusă pe Insulă? Nu voi lăudaţi anul trecut firma despre care spuneaţi că a decolmatat într-o zi cât alţii în 10? Nu v-aţi etalat voi, riscând cu tocurile piţipoancelor din Guvern şi tartorul Benea avântul cu care lucrarea se termina la 31 decembrie 2018? Nu aţi garantat voi faptul că „lucrurile au intrat în sfârşit în normalitate”? Şi? Gata, fâs?

Azi văd imagini şi transmisiuni live de pe Insula de Agrement cu aceleaşi personaje, aceiaşi dobitoci care au simţit momentul în care „România merită mai mult” şi au ieşit din bârlog. S-au trimis invitaţii către presă, sperând ca imaginile să ajungă la „ochiul” populimii care trebuie să voteze în 26 mai. Au adunat ăştia muncitorii firmei câştigătoare pentru poze de campanie şi în continuare aşteptăm un alt „buf” dat de băieţii şmecheri. După 26 mai, după eşecul PSD, ne luăm la revedere de la zelul firmei ce se ocupă de mult aşteptata decolmatare şi de la SSPM-ul căpuşa lui Piţi şi mai nou a partidului Pro România, că tot se ocupă Zaharia cu munca la partid în timpul serviciului.

„Aici, a fost un pelerinaj de politicieni, dar noi ne ținem de cuvânt”, a spus senatorul, care a precizat că lucrările vor fi monitorizate, pentru ca ritmul să nu scadă. Păi n-ai făcut parte din toate „pelerinajele” astea pline de promisiuni? Fix înaintea campaniei din 2012, din 2016, plus 2018 când ai simţit alergia românilor la ciuma pesedistă. Şi? A fost un pelerinaj ca la moaşte, au venit, au pupat şi au plecat. Nimeni n-a mai ridicat un pai în urma lor. Acum sigur se va lucra la capacitate maximă? În 3 luni e gata cică, apoi menţionează luna septembrie ca dată de finalizare. Zevzecule, din aprilie până în septembrie sunt vreo 5-6 luni. Sau poate că au şi ăştia 5 zile pauză la 10 lucrate.

În final, părerea mea e că tabloul de astăzi a fost unul demn de ziua păcălelilor, unul plin cu tembeliunea ăstora de-şi spun autorităţi. Piţi cel puţin, arăta ca unul din maidanezii fugăriţi de muncitorii intraţi în albia Bistriţei.