Sport

„Pisicile Roşii” au obţinut remiza în meciul cu buzoiencele de la Atletic.

Se spera ca astăzi să fie ziua în care vor obţine prima victorie în acest campionat, meciul contra fetelor de la Atletic Onix Râmnicu Sărat fiind accesibil pentru acest lucru. Pe o veme superbă, una propice unui forbal de calitate, „Pisicile Roşii” au început meciul de pe „Lucreţiu Avram” încrezătoare şi au făcut o primă repriză bună, una în care au jucat de la egal la egal cu buzoiencele.

Singurul lucru deranjant pentru fete şi mai ales pentru cei câţiva spectatori prezenţi în tribune a fost antrenorul oaspeţilor care a urlat isteric la marginea terenului. Enervant din cale afară, contestând orice decizie a „centralului”, individul a coborât milităria „din pod” şi a reuşit să se facă remarcat. După o primă repriză echilibrată, „pisicile” au intrat la pauză cu un 0-0 ce promitea un sfârşit bun.

În minutul al doilea al reprizei secunde fetele noastre au înscris şi au luat conducerea jocului prin golul înscris de Roxana Mateuță. O a doua repriză mai bună şi ocazii la poarta buzoiencelor a fost tabloul meciului de liga a 2-a feminin şi toţi sperau ca această partidă să fie cea care notează prima victorie în această ediţie de campionat a „pisicilor”. N-a fost să fie aşa. După ce antrenorii buzoiencelor au intrat în teren spre finalul meciului, reproşând faptul că arbitrul n-a cronometrat corect cea dea doua repriză, după ce jocul a fost bulversat de urletele acestora, a venit şi golul oaspeţilor pe fondul derutei ivite în teren.

Rezultatul final a rămas 1-1 şi de reţinut „teatrul” ieftin făcut de antrenorii unei echipe ce n-a fost deasupra „pisicilor roşii”.

[ngg src=”galleries” ids=”38″ display=”basic_imagebrowser”]

One thought on “„Pisicile Roşii” au obţinut remiza în meciul cu buzoiencele de la Atletic.

  1. Bună ziua țin sa fac o mica precizare,jucătoare noastră care a marcat golu o cheamă ROXANA MATEUTA nu Roxana Marcu

Comments are closed.