Pareri

Poliţia Locală încalcă legea ori legile sunt modificate zilnic de guvernarea pesedistă.

Există o lege ciudată care ne explică faptul că un poliţist local nu poate solicita identitatea unui proprietar ce a lăsat maşina parcată neregulamentar. Dacă şoferul a parcat neregulamentar şi e plecat de la maşină, poliţistul local găsind autovehicolul fără prezenţa lui în fapt, nu poate amenda pe nimeni. Sunt două variante, ori îl prinde în fapt parcat neregulamentar ori îl aşteaptă la maşină până acesta revine. În caz contrar poliţistul local trebuie însoţit de un agent de la Brigada Rutieră.

În 20 iunie 2017, judecătorii Instanţei Supreme au stabilit că “doar agentul constatator din cadrul poliţiei rutiere are competenta de a solicita proprietarului sau deţinătorului mandatat al unui vehicul, comunicarea identităţii persoanei căreia i s-a încredinţat vehiculul pentru a fi condus pe drumurile publice”.

Acum stăm şi ne gândim dacă ceva nu-i clar în această privinţă. Ori legea a „dispărut” între timp ori se întâmplă ceva ilegal. Fără doar şi poate, şoferii certaţi cu legea trebuie amendaţi drastic pentru acest lucru, însă nu ştiu dacă nu cumva Locala ar trebui să aibă ceva de făcut în orice oraş dealtfel neavând o activitate prea vizibilă.

One thought on “Poliţia Locală încalcă legea ori legile sunt modificate zilnic de guvernarea pesedistă.

  1. Politia locala incalca si HCL care stabileste regimul parcarilor cu plata prin aplicarea amenzilor.
    Nici una din aceste parcari nu este amenajata cum scrie la HCL deci ei dau amenzi dupa ureche.
    Am gasit un individ cu cascheta care dadea amenzi si i-am cerut sa spuna in ce baza o face.
    Stia doar articolul din acea hotarare si atat. Probabil ca cei cu patru clase nu reusesc sa o citeasca toata. Si nici sefii lor.

Comments are closed.