Evenimente

Night Ride 6 – Ora Pământului 2019 pe bicicletă

Primul eveniment pe care vi-l propunem anul acesta este unul cu totul și cu totul special deoarece am ales să îl organizăm sub egida campaniei internaționale #EarthHour.

Vă invităm sâmbătă să stingeți lumina, să scoateți toate electronice din priză și să pedalăm împreună pe străzile orașului, fix în Ora Pământului, începând cu ora 20:30, la cea de-a șasea ediție Night Ride!

Dăm adunarea începând cu 20:15 în Piața Tricolorului, de unde la ora 20:30 vom pleca pe traseul Statuia lui Ștefan cel Mare – Piața Centrală – Insula de Agrement – Subex – Tic-Tac – Războieni – Pasajul Subteran – Oituz – Energiei – Mioriței – Banca Națională – Centru – parcarea de la Ciupercuțe.

Traseul pe Google Maps: https://goo.gl/r6EUJL (10 km)

Earth Hour, cea mai mare mișcare voluntară de mediu, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-și arăta angajamentul față de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorități să își folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar și la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea și dezvoltarea umanității.

Vom solicita Poliției Rutiere să ne pună la dispoziție un antemergător și astfel să ne deplasăm cu o viteză de 10-15 km/h, astfel încât coloana noastră să rămână cât mai compactă. Vă rugăm să aveți bicicletele echipate corespunzător pentru circulația pe timp de noapte și să respectați indicațiile organizatorilor și voluntarilor din coloană! , au anuntat organizatorii pentru evenimentul creat.