Iulian Pichiu

Necula si popii in kimono negru in fruntea unui mars impotriva prezervativului

Stiu, este un subiect sensibil in societate, sensibil pentru o majoritate lipsita de educatie, de exercitiul gandirii. Nu a fost niciun moment vorba despre altceva decat despre Puterea Bisericii, cea care impreuna cu aliatul sau politic doreste sa mentina controlul maselor.

Popa ala, care a batut un copil pana i-a dat sangele pe nas, nu stie despre marsul pentru Viata? Copiii maltratati pentru ca sunt de confesiune diferita de ortodocsi nu au drept la viata? Copiii celor tampiti de cretinismul unei confesiuni ramase in urma societatii (astazi, parca lupta impotriva societatii) si lipsiti de educatie sexuala din cauza propagandei bisericesti, cei abandonati in orfelinate au dreptul la viata si nu la tratamente narcotice care-i nenorocesc pentru totdeauna? Dar cei abuzati sexual de purtatori de kimono negru, ei au dreptul la viata (exe. Pomohaci)? Dar copiii lipsiti de cabinete medicale generale si stomatologice școlare ori grupuri sanitare din lipsa banilor, bani care merg pe usi pentru biserici de 25.000 de euro sau alte scofale bisericesti, au ori ba dreptul la o viata sanatoasa? Copiii astia nascuti, unii dintre ei carati la acest mars incalificabil in loc sa se joace, au drept la o viata mai buna?

Ce cauta copiii la acest mars, cat de diferita este conjunctura aceasta fata de copiii carati la GayParade? La fel de odiose sunt ambele ipostaze in care alegem sa caram copiii. Mai oameni buni, chiar am tampit, chiar atat de grav involuam?

Ca tot vorbim de copii, ei au mers acolo de buna voie impotriva avortului si a metodelor de contraceptie? (imi trebuie putere sa nu scriu injuraturile) Ma rog, biserica si partidul tampitilor nu doreste educatie sexuala in scoli, dar se plange de numarul de avorturi. Indoctrinarea cu „frica de Dumnezeu” si piosenia in fata reprezentantilor bisericii, popii in kimono negru, asta e țintă. Actiunea are mare sansa de reusita daca o faci la varste fragede, cand copiii nu au dezvoltat mecanismul logic complet, prin ora de relegie. De ce nu istoria religiilor?

De ce titlul asta? Pai ati fost curiosi ce opinie are „sfanta biserica” despre metodele contraceptive? Stiti, prezervativul este o chestie din latex care opreste taman „dreptul la viata” al unor posibili copii, asa cum fac si tratamentele contraceptive (explicati termenul „contraceptiv”), in cele din urma si avorturile . Stiti ce parere are biserica despre sex? Dar despre sexul oral? Dar despre laba ori fingering ce opinie are biserica, sunt actiuni sexuale care impiedica conceptia? Pai este important sa stiti pentru a intelege ce e cu marsul asta pentru viata, ce considera biserica normal si ce considera păcat, care trebuie eliminat. Intrebare mea: Mars pentru viata cui? Adica este un mars pentru a decide ce trebuie sa faca altii cu viata lor, cand sa faca copii, cum sa-i faca, etc.. De unde dreptul asta de a decide pentru altii?

Marsul pentru Viata este despre Sex, despre cum vede biserica sexul. Pai biserica recunoaste acest „drept” doar persoanelor adulte, pentru restul sunt „pacate”, sexul fiind doar un proces biologic pentru inmultirea indivizilor în accepțiunea BOR. Daca o comiti pentru placere este pacat, indiferent de varsta.

Am atasat poze de la circ, de la unul grotesc la fel ca parada gay, chestii care nu ar trebui sa intereseze pe nimeni. Nici daca iti faci cruce sau nu, nici ce si cum gatesti in bucatarie, nici cum ti-o tragi si ce orificiu folosesti pentru placeri in dormitor nu ar trebui sa fie motiv de parada. La fel si daca alegi sau nu sa faci avort, este decizia ta, viata ta, chestie absolut intima, tine de viata ta personala si pastreaza-o intima te rog. Mai pot fi probleme de ordin psihic(sarcina in urma unei betii ori in urma unui viol) ori de ordin medical, dar biserica nu face diferenta pentru ca marsaluieste pentru a decide Ea care-i treaba cu viata ta.

P.S. educatia sexuala in scoli, promovarea metodelor contraceptive (inclusiv sexul oral), reduc simtitor numarul avorturilor, dar si numarul copiilor din orfelinate (de vazut materialul de pe ProTv despre ceea ce se intampla cu acesti copii in orfelinatele din Romania). Nu inteleg nici prezenta pesionarilor la acest mars, al babelor, al mosilor..