Iulian Pichiu

Psd: Romania merita mai mult!

Cei doi lideri politici psd sunt foarte sinceri, aici intr-o poza rarisima aratand ce au livrat bacauanilor toata cariera lor politica. Nu este intamplator ca Bacaul este in coma economica, toata comunitatea accepta ca Bacaul a regresat economic si este astazi in cea mai dificila situatie din ultimii 29 de ani. 

Sigur, ambii politicieni sunt fideli partidului rosu, ei respecta doar indicatiile liderilor de la centru, asa cum a facut Iordache in Parlament (poza atasata).

Cosmin Necula spunea recent ca doreste inca patru ani la Primaria Bacau, pentru a livra probabil  lucrul ala din poza, simtind ca bacauanii pot si merita mai mult. Consider ca bacauanii sunt mai inteligenti decat domnul politian admite, nu va mai pupa fotoliul de primar dupa 2020, nici membrii psd nu mai accepta ceea ce ne propune dumnealui in poza. Stiti, urmeaza sa evaluam ce a realizat primarul Necula din programul propus pentru 4 ani, sa aflam de ce comunitatea il numeste “cel mai prost primar din toate timpurile”. Sfatul meu este sa-si ia cai si caruta, un vizitiu va prelua primaria.

Acum sa vorbim de rusinea Bacaului, cetateanul care a fentat tot ce a prins, electorat, partid, justitie, prieteni, sefi, etc. si care in poza de mai sus ne propune varianta lui mai finuta ( e mai mica cum ar veni). Din cauza lui Bacaul are un simbol al coruptiei in centrul orasului, cladirea cu “vestea buna”. Politicianul Dragos BT SIF Benea,  care fara partid nu ar fi ajuns nici sef de scara, are mari sanse sa ajunga europarlamentar. Ajuns nr 8 pe lista partidului PSD pentru Parlamentul European, tipul este o lipitoare cameleonica, a mers mereu in sensul curentului, a vandut la timp partenerii de business politic. Este un exemplu de politician controversat, care s-a imbogatit fara a detine pe numele lui averi, care a decis soarta a sute de mii de bacauani fara a avea vreo responsabilitate. Dragos BT SIF Benea reprezinta cu succes “smecherul de Bacau”, tipul de om care nu a facut nimic notabil in viata lui, dar care s-a bucurat de tot ceea ce a putut oferi nomenclatura. Dupa 12 ani in care a condus Consiliul Judetean, fara mari realizari, fara beneficii pentru judetul Bacau, s-a odihnit pe jiltul senatorului. Acum zboara la Bruxelles, punand capat astfel si problemelor cu justitia. 

Scopul acestei candidaturi este obtinerea prescriptiei faptelor posibil penale, cand se va intoarce va fi curat si bogat.

 Judetul Bacau si Municipiul Bacau sunt ca dupa un taifun, depopularea e ca in timp de razboi, speranta de mai bine nu exista, iar toate acestea sunt rezultatul politicienilor PSD, ei conduc judetul Bacau de 29 de ani. In antiteza, liderul care si-a pus amprenta pe jumatate din perioada mai sus amintita, primeste cadou pozitia de europarlamentar, la pachet cu libertatea si bunastarea.

Pe cine va reprezenta Adi’ Benea in Parlamentul European? Ce a demonstrat  acest domn in politica locala si merita acum sa ne reprezinte la Bruxelles? Ce facem, il trimitem pe Adi’ Benea in capitala Europei? Este el politicianul care ne reprezinta noua interesele? Cat de sanatoasa poate fi considerata comunitatea care voteaza pentru acest domn si pentru partidul dumnealui? 

Este astazi libertatea si bunastarea domnului Benea prioritatea bacauanilor?

Pe 26 Mai 2019 esti ceea votezi! 

Arata ca nu primesti ceea ce ofera PSD fara perdea, arata-le ca nu doresti mai mult din ceea ce ofera ei!

poza kristofer.ro (Cristian Ghinghes)