Pareri

Javriliu scrie un imn nou pentru CSM Bacău după victoria cu Suceava. Tot manea!

„Nu mai puțin de cinci jucători acuză probleme medicale înaintea meciului programat sâmbătă, de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin”

Aşa se scria în presa locală suceveană înaintea meciului de handbal masculin dintre echipele CSM Bacău şi CSM Suceava. După ce ai nişte bani pentru clubul ce a făcut istorie până-n 2016, bani trecuţi prin „pânza freatică” a incompetenţei lui Javriliu, e greu să faci performanţă. Să fii pe locul 10 din 14 competitoare şi să te chinui cu o echipă decimată nu înseamnă „performanţa” decât pentru un retard care n-a ştiut decât să pupe dosuri. CSM Bacău e lăsat pe mâna unuia care a încercat apa vreo 20 de ani fără nici o performanţă şi s-a scufundat o dată cu politica administraţiei căreia îi slugăreşte. Preferam să se înece singur şi să nu tragă după el un club de prestigiu.

S-a bucurat retardul precum echipa naţională de fotbal a României după victoria cu Feroe. N-a înţeles că-n sport nu-i ca-n politică, nu poţi face performanţă stând cu capul plecat şi pantalonii pe vine. Aici trebuie bani, trebuie implicare reală şi nu doar o masă bună la Green Park. Din păcate CSM-ul e „scufundat” de ăsta mic cu capul chel, ăsta de împarte după bunul plac banii ce vin de la bugetul local, ăsta de a fost prins cu ocaua mică în materie de incompatibilitate. Plătit regeste în timp ce handbalul masculin nu reuşeşte decât vreo câteva guri de oxigen în compania unor echipe cu probleme.

Ei uite tocmai pentru că eşti cunoscut în Bacău ca fiind slugărel de Bacău, blogaraşii de cartier şi ziariştii „plătiţi” de ăia care vor să-l denigreze pe Piţi, te iau la mişto. Pentru că ăştia nu pot fi plătiţi de ciumaţii din PSD să vă elogieze cu articole pupincuriste. Performanţele CSM-ului au ajuns la nivelul mediocrităţii în timp ce salariile conducerii clubului au crescut exponenţial. Cunoaştem problemele cu salariile jucătorilor de la echipa de handbal masculin şi „topirea” banilor pe altceva decât pe munca sportivilor ce-şi doresc o carieră frumoasă.

După victoria chinuită şi fără vreo importanţă cu băieţii din Suceava poate îţi vine inspiraţia pentru un imn mai fain decât maneaua făcută acum vreo 2 ani. Sau mai bine mergi la GOPO cu Bursuc. Că la fel de penibil a fost şi ăla. Pentru Javriliu zilele-s numărate, epoca de „aur” e pe final. Apoi tragem linie şi dăm explicaţii pentru nenorocirile făcute-n sportul băcăuan.