Pareri

A apărut lista cu realizări a celui mai slab primar băcăuan de după ’89. Piţi şi bancnotele de 7 şi de 9!

A apărut lista cu realizări a celui mai slab primar băcăuan de după ’89. Dacă-i campanie electorală nu putea rata momentul în care să îşi poată etala minciunile într-un fişier pdf ce l-am analizat.

Între „realizările” ăstuia se menţionează nişte lucruri ce fac parte din normalitatea unui oraş european şi nicidecum din ceva ce trebuie aplaudat la scenă deschisă. Deci, recompensarea a 133 de elevi cu suma de 500 lei fiecare pentru rezultatele bune la examenul de certificare a calificării profesionale şi a 29 de elevi de pe filiera vocaţională pentru rezultatele bune obţinute la bacalaureat e pentru Piţi o realizare! Greşit mister, asta e o normalitate ce s-a întâmplat mereu şi în administraţiile trecute.

A dat finului 1 milion lei pentru societatea căpuşă SSPM şi a „modernizat” 20 de parcuri. Aţi văzut modernizarea de care vorbeşte? Eu zic că doar pe ici pe colo au fost schimbate nişte tobogane, nimic altceva modernizare în parcurile despre care ne vorbeşte. Asta e o normalitate pe care nu o poţi trece la categoria realizări. Probabil că şi achitarea facturilor către EON e pentru ăsta o realizare a administraţiei. Dar venitul la servici în fiecare dimineaţă nu se pune la realizări? Probabil că şi respiratul piţiponcului e de regăsit pe lista cu realizări pesediste în municipiu.

Lucrările de igienizare a bazinelor de la Bazinul de înot e pusă pe lista ăstuia. Lista cu realizări. Cât de idiot să fii? Lucrul ăsta e o normalitate şi poate că se găseşte cineva din echipa #schimb care să-i explice.

La realizări le pune şi pe alea care-s pe hârtie şi care nu-s finalizate. Giratoriile din Şerbăneşti, semnarea contractelor pentru strada Aeroportului, pentru Rezerva de Apă, pentru Calea Bârladului, etc. Vorbim de semnături ce stau pe lista cu realizări.

6 străzi cu lungime totală de 1 km au fost asfaltate pentru ca Piţi să le poată pune pe tapet. Incompetentul n-are habar că astea nu reprezintă decât 0.2% din lungimea totală a străzilor municipiului. De câte realizări ai nevoie şi mai ales de câte mandate pentru ca măcar 10% din lungimea totală a străzilor să fie asfaltate?

Cică n-a avut destui bani cât să finalizeze tot ce şi-a dorit. Ce? Păi cele 50 milioane lei rămaşi necheltuiţi în finalul lui 2018 ce au fost? Bancnote de 7 şi de 9?

Semnarea contractului cu BERD pentru modernizarea iluminatului public, trecut pe lista cu realizări. Ne îndatoram inutil în loc să o facem pe bani europeni şi apoi urlăm că-i de bine. Nici nu s-a început a schimba vreun bec dar ăsta o trece la realizare pe 2018! Suntem în 2019 şi nu e nimic vizibil, deci ar trebui să-ţi recunoşti idioţenia din căpşor.

„Hubul pentru tineret” Orizont e deasemenea pe lista cu realizări. Aţi mai auzit ceva de acest proiect? Ştiţi cum arată clădirea fostului cinema Orizont? El a trecut-o la realizări. Imbecil!

Semnarea unui contract privind modernizarea spitalului de Pneumoftiziologie e doar o mâzgăleală din pix. Piţi a trecut-o la realizările anului 2018. Lista incompetenţei s-ar putea numi aceasta şi nicidecum cea a vreunei realizări. Nu există nimic modernizat acolo.

Au fost reabilitate blocurile cu risc seismic de pe strada Mărăşeşti. Poftim? Asta e una din zecile de „realizări” explicate în document. Ne vorbeşte de doi ani, se semnează şi se dau speranţe tot de doi şi nu există nici un muncitor acolo. Cum naiba să o pui ca şi realizare a anului 2018?

A reproiectat Insula de Agrement, a semnat contractul de modernizare a reţelei de termoficare SACET, a fuzionat spitalul „roşu” cu cel vechi în „Sfânta Maria”, s-a finalizat DALI pentru Sadionul Municipal, s-a inaugurat un nou sediu pentru Starea Civilă, etc.

Să-mi explice şi mie careva, care din cele enumerate mai sus se încadrează la REALIZĂRI. Să fii prost e una dar să te prosteşti mai mult de atât e chiar periculos. Probabil că există un spital cu specificul bolii ăstuia.

Îţi spun eu şi zeci de mii de băcăuani. N-ai realizat nimic tembel ciumat. Ai tot semnat contracte de 3 ani şi Bacăul s-a dus pe tobogan.

One thought on “A apărut lista cu realizări a celui mai slab primar băcăuan de după ’89. Piţi şi bancnotele de 7 şi de 9!

  1. Igienizarea bazinului tr facuta conform legii anual numai ca el a „realizat” asta la trei ani ca sa nu mai punem la socoteala ca la igienizarea bazinului s-a reusit marea „realizare” sa moara unul dintre angajati iar ITMul a stabilit ca „meritile” i-au apartinut in totalitate angajatorului.Cine este angajatorul care are realizarea asta, sau asta nu se pune ca da rau?

Comments are closed.