National

Operatorul de telefonie mobilă Orange a picat! Are mari probleme si la această oră.

Rețeaua Orange a picat în mai toată țara, inclusiv în București. Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe. „Două secționări au fost simultane”

 „Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.”

Rețelele de date și voce nu funcționează în mai multe localități din țară. Totul a început în jurul orei 15.00

Serviciile nu sunt disponibile în Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Bacau, Arad, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov sau Timișoara.

Nici portalul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăți.

”Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati” au spus reprezentanții Orange.

La ora 17.00 s-au reluat serviciile dar inca sunt probleme.