National

La PSD au votat şi bugetari şi morţi. Bazele de date le-au dat o mână de ajutor. De semnături zic, astea pentru susţinerea PSD la europarlamentare.

Ciumaţii din PSD, prin vocea tembelului prezent cu abonament pe la Antena 3, anunţau ieri că au strâns în doar o săptămână 1.330.995 de semnături pentru susţinerea partidului la alegerile europarlamentare.

Ce român nu înţelege metoda prin care PSD a strâns semnăturile? La ce primărie cu administraţie pesedistă n-a semnat vreun angajat? La niciuna. Au obţinut 2 semnături pe secundă. Aici putem pune la socoteală bazele de date existente în primarii şi morţii care deasemenea au votat mereu cu PSD-ul. Ne aducem aminte de voturile exprimate de cei plecaţi dintre noi în 2016. E regula de bază în 2019 la PSD atât timp cât sacoşa cu ulei şi zahăr nu prea mai are căutare.

Problema lor se va ivi în ziua alegerilor, atunci când bazele de date nu pot fi accesate de ciumpalaci şi atunci când morţii vor sta linisiti la locul lor. Atunci va veni şocul aşteptat de o Românie întreagă. Pariu că puteau ăştia să strângă 8 milioane de semnături după metodele jegoase folosite în aceste campanii, lucru care nu e deloc îngrijorător din punctul meu de vedere. La vot se va vedea totul…

Angajatul unei instituţii nu poate refuza şeful în ale semnăturilor că-i la vedere, însă în cabina de vot fiecare e întradevar LIBER să diminueze ciuma. Şi se va întâmpla!