Urban Bacau Info

In Magura se intampla lucruri ciudate.

Urmatorul mesaj si video-ul de mai jos au fost trimise catre noi de administratorii paginii de facebook Ziarul de Magura. Cetateanul revoltat de ceea ce vedea a incepu sa filmeze momentul in care angajatii primariei Magura lucrau la gospodaria unei angajate protejate de primarul comunei din spusele autorului filmarii.

Textul integral trimis catre Urban Bacau Info:

„AȘA NU SE MAI POATE…
Cum e posibil ca salariatii Primariei Magura (angajatii Serviciului de Gospodarie Comunala) sa faca curatenie si sa execute toaletarea copacilor din gradina unei colege in timpul serviciului?
Cine este colega? Este Nuta Irina – cea care lucreaza la Casieria Primarie Magura. 
Cine este Nuta Irina? Este mama lui Nuta Mihaela Irina – protejata PRIMARULUI Comunei Magura. Angajata de acesta la Gal Plaiurile Bistritei. Este cea care are grija de pagina de Facebook a Primariei Magura. Ea are grija si ii scrie textele pe pagina de Facebook.
Tot ceea ce vedeti s-a intamplat JOI 18 martie in jurul orei 14. Ii puteti vedea cu cata sârguință angajatii Primăriei, folosind uneltele proprietate a Primariei Magura sunt slugi la comanda PRIMARULUI. 
Oare domnul PRIMAR nu stie ca salariul acestor angajati este platit din bani publici? Oare domnul PRIMAR nu stie ca aceste echipamente sunt platite din bani publici si sunt destinate activitatilor legate de gospodarirea comunei?
Asa am ajuns? Ca toti sa fim la cheremul acestui PRIMAR? „