Pareri

Ideea departamentelor SSPM-ului vine de la „centru”. Acum m-am lămurit!

Am vorbit de multe ori despre „departamentele” SSPM-ului, alea imaginare, alea care nu există decât pe hârtie şi care au de fapt aceiaşi actori. Fix despre asta vorbeşte şi PSD la nivel naţional, astfel pot înţelege ideile ăstora ce fac administraţia demnă de ipocrizie, înfiinţând o societate „căpuşă” cu 80 de muncitori în zeci de astfel de „departamente”.

Priviţi imaginea de mai jos. Care-i asemănarea?

Asemănarea e fix idioţenia ăstora din PSD care fac departamente pe facebook. În realitate e o politică de propagandă şi nimic mai mult. Doar că departamentele astea cică aduc şi o creştere economică demnă de respect. Nu al nostru desigur ci al lor între ei. PSD la nivel naţional ne arată creşterea PIB-ului vizavi de alte state.

Ce nu ştiu ăştia e că ţările astea au… Cehia 78’866 km pătraţi, Portugalia 92’212 km pătraţi, România 238’397 km pătraţi, iar populaţia României e cam cât cele două la un loc. Deci nu poţi compara decât fiind prea idiot şi încercând să „ajungi” la „inima” unui alt idiot.

În anii în care nimic nu se finalizează din cauza tăvălugului de indiferenţă ăştia anunţă podul peste Dunăre de la Galaţi. Îl anunţă pe facebook. Anul ăsta încep lucrările cu 5 zile de pauză, că-i în trend. Mă minunez să văd sutele de departamente ale „clasei muncitoare” pesediste împrăştiate pe facebook şi o Românie care moare încet.

Mergem la vot pe 26 mai atunci când PSD-ul va trebui să-şi bage otravă-n vene.