Pareri

Pleacă ai noştri, vin ai noştri. Piţi îl vrea pe Dragoş Ştefan out! Huluţă aşteaptă după uşă!

Piţi n-a realizat încă, după cei 3 ani de administraţie, că toată echipă formată în 2016 îl trage în jos. Nu realizează faptul că toate acţiunile lui au fost „sabotate” la unison de echipa #schimb. Recent şi-a dat seama că Dragoş Ştefan a lucrat la imaginea personală şi la proiectele personale în detrimentul alianţei făcute de PSD-ALDE.

De când şi-a tras vlog la Euro Tv, vorba lui Ghingheş, prim gospodarul urbei a prins ciudă pe ăsta micu’. O singură televiziune de partid şi aia „ocupată” de Ştefan. Că mergea la cumpărături, că avea cămaşă nouă, că avea dureri de burtă sau pur şi simplu avea chef de coţcăreală, apăreau camerele televiziunii şi încercau să-l ridice pe soclu. Practic era un fâs comentat ironic de toţi băcăuanii şi nu şi-a făcut decât rău. N-a reuşit nici „promovarea” prin tv şi nici nu şi-a păstrat scaunul de vice.

Acum se pregăteşte debarcarea celui care s-a uitat doar la freza lui şi nu la pupincureala partidului. Pleacă un ciumpalac şi vine altul, anume omul care a stat drepţi în faţa politicului de când îl ştiu deşi s-a identificat mereu cu sindicatul CNSLR Frăţia. A luptat pentru „drepturile” salariaţilor pupând mânuşiţele politicienilor ce s-au perindat pe la Bacău. Pentru Huluţă, căci despre el e vorba, n-a contat ce partid sau ce ideologie, a vrut doar o bucăţică de oscior.

Pentru băcăuani, plecarea lui Dragoş e nesimnificativă în mod egal cu venirea lui Huluţă pe scaunul de viceprimar. Dacă-i aduni, tot ZERO ne dă. În lupta lor politică va conta un om nou, unul care să asculte de partid şi care să dănţuiască precum zic liderii.

Piţi e săpat de la bun început încă de la uşa de intrare a Primăriei. Începând cu paza şi continuând cu secretarele, urmând şefii de compartimente care nu dau doi lei pe incompetent şi îşi urmăresc manevrele cu care au fost obişnuiţi în celelalte administraţii. Piţi e privit cu indiferenţă şi se dovedeşte că n-a pariat bine de când cu #schimb.

Ştefan spune că se va abţine de la votul din 29 martie când se vă hotărâ demiterea lui, Bârzu aşteaptă decizia partidului. Ştefan îl va îndruma pe Huluţă să se abţină de la vot. Tare asta. Ştiind că „osul” îi revine după demiterea lui Ştefan, cum naiba să se abţină ăsta de la felia de tort mai mare decât cea pe care o are acum în faţă. Să fim serioşi, Huluţă nu dă doi bani pe Ştefan şi e valabilă şi viceversa. Lupta ăstora pentru ciolan îi fac să nu mai ţină cont de mamă şi tată, darămite de colegul căruia îi ia locul.

„Pleacă ai noştri, vin ai noştri”…