Gandul lui Balan

Momentul āla cãnd crezi cā israelienii sunt la fel de naivi ca românii, dar nu este deloc așa!

Cā tanti Veve a ridicat minciuna și prostia la rang de politicā guvernamentalā, este o tristā realitate cu care românii s-au obișnuit deja. Ultima ei gogonatā este cā ea, Liviu, Nicolicea, Ștefānescu și toatā gașca lor de zurbagii au scos România din noroi, când realitatea este cā noroiul a invadat România.

Dar ca sā te duci ca bliurda la Washington și sā minți cu același tupeu ditamai comunitatea de israelieni cā România își va muta ambasada de la Tel Aviv la Jerusalem, este un act iresponsabil care va aduce prejudicii majore României atât în plan politic cât și economic.
Prima reacție vine din partea Regelui hașemit al Iordaniei Abdulah al II lea, care și-a anulat vizita de trei zile la București. De subliniat este faptul cā Iordania a susținut pânā mai ieri România în demersul țārii noastre de a obține statutul de membrul nepermanent al Consiliului de securitate al ONU.

Vor urma în mod clar reacțiile cancelariilor țārilor membre UE care nu recunosc sub nicio formā aceastā mutare și care s-au trezit cu Veve vorbind aiurea, de parcā s-ar fi trezit la un miting electoral la Videle.
Pe termen mediu, relațiile bilaterale israeliano-române vor intra într-un con de umbrā când israeliții vor realiza cā noi i-am dus cu preșul prin gurița slujnicuței lui Livache.

Mai lipsește sā aparā Ciordache la un post de știri israelian și sā zbiere cā realitatea este cea pe care o spune Veve și nu aia pe care o constatā toatā lumea cu capul pe umeri.