Pareri

Benea are numărul 8 pe tricou! „Marş acasă” e îndemnul meu.

După ce l-a cules Seche, după ce la cocoloşit şi la educat în spiritul pesedist, după ce a avut o ascensiune uriaşă datorită faptului că a ştiut să se plaseze la locul potrivit în momentul potrivit, după ce a fost băiatul ascultător al partidului, după ce a crescut la sânul lui alţi pur sânge pesedişti, după ce a realizat infrastructura judeţului, după ce a tunat şi fulgerat prin şedinţele partidului hotărând cu sânge rece cine se poate ridica în picioare… uite că vin şi rezultatele.

Benea e pe locul 8 la europarlamentarele ce vin în mai, pe lista PSD-ului. Trebuie să recunoaştem că e provocarea supremă pentru copilul de trupă al partidului ce stă într-un picior şi trage greu aer în piept de vreo 3 ani. Şi aşa nu prea locuia el prin Bacău, ideologiile pentru partid elaborându-le din locaţii mai decente decât oraşul care l-a consacrat, n-ar fi fain să stea frumuşel pe la Bruxelles şi să nu mă dea piept cu avariile incompetenţei administrative?

Pariez pe un maxim 6 locuri „prinse” de ciumă, deci se cam nimereşte să rămâi pe tuşă, amărât şi cu un salariu de senator ce abia îţi ajunge de pe o lună pe alta. Deşi USR cică ar vrea să-mi îngrădească dreptul la exprimare, încă mai pot s-o fac: „Marş acasă ciumpalacule!”