Pareri

Unic din prima secundă. Continuarea eşecului Familiei Tradiţionale din 2018. Cu şi despre BOR!

UNIC DIN PRIMA SECUNDĂ” este temă Marșului din acest an și afirmă unicitatea și valoarea infinită a fiecărei persoane încă din prima clipă a vieții. Este nevoie ca societatea să valorizeze mai mult darul vieții și să sprijine femeile în criză de sarcină. Fiecare copil, de dinainte de a fi născut, se distinge de orice alt om de pe planetă, are ADN propriu și o menire foarte specifică în această lume, pe care nimeni nu o poate înlocui” se specifică în anunţul organizatorilor.

Să-mi traducă cineva textul. Nu am vrut să promovez idioţenii deşi am aflat de marş încă de acum 2 săptămâni. Să o luăm textual, la ce suntem îndemnaţi în acest marş? Pentru ce mărşăluiesc oamenii? Unic din prima secundă e partea a doua a Familiei Tradiţionale? Valoarea infinită a persoanei? Societatea trebuie să sprijine femeia însărcinată? Orice individ are o menire specifică în lume? Dumnezeule, a înţeles cineva din stradă textul respectiv? Dreptul la viaţă există şi faptul că suntem unici o ştim cu toţii, aberaţia unui marş inutil nu pune în valoare nimic concret. Văd doi popi care probabil au făcut lista cu „participanţii” chiar de la ieşirea din biserică, un gargamel rupt din Las Fierbinţi de zici că-i „Robi” şi nişte oameni nevinovaţi care nu ştiu de fapt ce se întâmplă. Parcă ţi-e şi milă de ei şi n-ai putere să-i întrebi despre ce e vorba la marş, că oricum ar da în bâlbe.

După eşecul din octombrie cu Familia Tradiţională, sutanele au nevoie să-şi refacă imaginea pătată. Au încercat să promoveze un mesaj indescifrabil şi să abordeze săraca populime ce are puţină credinţă. Aproximativ 250-300 persoane au putut fi scoase la marş anul acesta, clar mai puţini oameni ca anul trecut când aproximativ 500-600 persoane au reuşit să fie manipulate.

I-am întrebat pe cei de la Pro Vita, unul dintre organizatori, despre ce-i vorba în eveniment. N-au putut răspunde.

Maricica şi Piţi prezenţi printre barboşii cu sutană şi copiii ce fluturau în mâini baloane şi pancarte ce specificau parohiile din care vin. Din toate parohiile aşa cum a venit şi ordinul de sus. O imagine dezolantă a prostiei ce-şi face loc din ce în ce mai puţin în civilizaţia anului 2019.

Eu zic să… spor… mereu cu BOR.