Pareri

Cu demnitate în Europa! În România îşi bagă picioarele murdare! ALDE propagandiştii lui peşte prăjit!

Patrioţi în Europa a furat startul campaniilor jegoase ale ăstora de nu i-ai văzut în stradă de 3 ani de zile, tocmai de la campania din 2016. Acum e momentul în care nu pot să o dea pe preş cu propaganda, sunt nevoiţi să coboare în stradă şi să încerce să mintă din nou.

După ce a cărat apa la băbuţe şi a tras două dungi în parcarea Autogării, „dătătorul de speranţă” Dragoş Ştefan a apărut şi în stradă alături de tineretul liberal şi democrat. Ăştia nu-s la liberalii de la PNL cică, ăia nici măcar liberali nu sunt pe când tinerii menţionaţi sunt şi democraţi. Cum spuneam, după startul furat de patrihoţii din PSD a venit rândul ăstora de la ALDE. Ştiţi cum se denumea ieşirea de azi? „Euro Caravana Demnităţii”. Băi eşti nebun? Ăştia o ard cu „patriotism” şi cu „demnitate” ca şi cum ar fi guvernat până acum în Madadascar şi abia au aterizat în România. Să ne prefacem că nu-i cunoaştem? Nici aşa nu putem să înghiţim gogoşile unei demnităţi pe care n-au avut-o în ultimii 3 ani alături de ciumaţii pesedişti la guvernare.

Tineretul „aldist” a fost însoţit de tartorul partidului, purtătorul de bidinea Ştefan. Cam umbrit în ultima perioadă, individul are nevoie avidă de imagine, una care oricum n-a convins. Se vrea la europarlamentare aşa cum s-a vrut şi primar. Au postat pe pagina de facebook ieşirea şi văd nişte poze cu pensionarii întâlniţi în parc, tinerii n-au fost abordabili de incompetenţii care au susţinut legile penalilor ciumaţi. Un pliant, o minciunică şoptită la urechea ăstora de s-au şters la fund cu hârtia primită la 30 de secunde de la primire şi câteva poze de pus pe facebook.

Explică ei că au în componenţă liberali adevăraţi în comparaţie cu PNL. Deci tot gunoiul din ochiul ăluilalt îl văd. E campanie, ce vreţi? Gunoaie aruncând gunoaie şi degete îndreptate spre opoziţia care urcă timid.

Mai aveţi ieşiri de gen? Întreb pentru un prieten care cică şi-ar dori să vă întâlnească. Seara pe la 22.00 în cartierul CFR iluminat cât să nu vezi gropile. Vrea să vă dea mâna bărbăteşte. Doar o dată căci nu veţi dori şi a doua oară. Tot patrihoţi şi ăştia?